• You are currently viewing Kun kaikki äidin second hand ideat ei menekään enää läpi

  Kun kaikki äidin second hand ideat ei menekään enää läpi

  mainos Jollyroom, mainoslinkit merkitty *-merkillä
  Meillä on jokaisella pojalla oma huone ja nyt ollaan nuorimmaisenkin kanssa tultu siihen pisteeseen, että kaikki äidin second hand sisustusideat ei menekään enää läpi. Instagram kuvissani aemmin vilahtanut vanha 50-luvun kaappi lähti tästä huoneesta uuteen, rakastavaan kotiin. Vaikka kaappi olikin ihana, en halua sulloa jokaista kodin nurkkaa tupaten täyteen. Kun sille ei löytynyt mitään paikkaa enää meiltä, pistettiin se kiertoon. Minulla on muutenkin sellainen tapa, että jos jotain uutta tai käytettyä meidän kotiin tuon, on samaa tahtia myös jostain luovuttava.

  Palataan nyt kuitenkin tähän alkuperäiseen aiheeseen, eli tulevan eskarilaisen uudistettuun huoneeseen.
  Valitsimme pojan kanssa yhteistuumin tuotteita *Jollyroomin valikoimista, jotta uudet huonekalut miellyttävät myös häntä.

  Koska se vanha kaappi lähti, piti tavaroille keksiä uusia säilytysratkaisuja. Tämä Alice & foxin *seinähylly on ulkonäöltään kevyt, mutta hyllyn alaosassa olevat kaapit kätkevät sisäänsä kivasti sitä jokaisessa lastenhuoneessa olevaa epämääräistä sälää. Sille epämääräiselle sälälle löytyi myös kivat pienemmät *säilytyskorit, jotka löytyi kolmen kappaleen paketissa.

  Tein myös pienen lukunurkkauksen, johon valittiin iso ja muhkea *lattiatyyny. Siihen voi päiväkotipäivän päätteeksi köllähtää lukemaan kirjoja tai katsomaan tabletilta vaikka jotain kivaa lastenohjelmaa. Siihen on ihana köllähtää myös äidin mielestä. 😉

  Teen myös paljon sitä, että vaihtelen tavaroiden ja huonekalujen paikkaa eri huoneissa. Tämä suuri peikonlehti oli aiemmin olohuoneessa, mutta se nurkka kävi sille ahtaaksi, joten siirsin sen koululaisen huoneeseen. Tästä tilasta kun on suurimmat lelut jo siirtyneet pikkuveljille tai kiertoon, oli täällä hyvin tilaa sille. Olimme jo pitkään pojan kanssa miettineet, että hänkin tarvitsee jonkinlaisen pienen hyllykön kirjoille ja muille pienille tavaroille ja tämä *Cube hylly oli juuri sopivan kokoinen sitä varten.

  Käykö sinullekin aina niin, että kevään kynnyksellä alkaa sisustuskuume iskeä? 🙂

  Vastaa