• You are currently viewing Ikuinen tennarityttö, sisältää alekoodin

  Ikuinen tennarityttö, sisältää alekoodin

  Kaupallinen yhteistyö: Junkyard

  sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *merkillä
  Mä olen kyllä ikuinen tennarityttö. Löytyy multa muutamat korkkarit spesiaalitilanteita varten, mutta että kulkisin arkena jossain koroissa niin NO WAY! 😀

  Meillä kun täällä etelässä on nuo lumiset maisemat olleet aika kortilla, niin olen kääntänyt katseet jo kevääseen ja yksi varma kevään merkki on erilaisten tennareiden ilmestyminen katukuvaan.
  Ai että, se fiilis kun näet edessäsi kuivat tienpinnat, sulla on jaloissa uudet tennarit, aurinko lämmittää poskipäitä ja koko ihana kesä on vielä edessä!

  No niin, mutta back to reality. Tällä hetkellä näen edessäni isot vesilätäköt ja ainoa asia mikä mua nyt lämmittää on tuo äskeinen mielikuvaharjoitus ja jaloissani olevat villasukat! Mutta joo, you never know milloin se kevät saapuu. Niinpä mekin päivitettiin koko perheen tennarit jo hyvissä ajoin ja mikä parasta, saatiin tilattua koko perheelle tennarit yhdestä verkkokaupasta!

  KOKO PERHEEN VERKKOKAUPPA

  Onko sulle *Junkyard tuttu?
  Paljon katumuotia mm. merkeiltä Adidas, Fila, Nike, Vans ja mikä parasta, koko perheelle!

  Koululaispojat valitsivat itselleen Adidakset. Toinen tulee juoksemaan pitkin koulun pihaa näissä *mustissa kevytrakenteisissa, joissa on kosteuttava siirtävä mesh-sisusta kun toinen puolestaan valitsi itselleen *valkoiset, jotka ovat saaneet inspiraatiota 80-luvun juoksukengistä.

  Mies oli ensin sitä mieltä, että hänen edelliset valkoiset superstarit siellä kaapissa olis varmaan ihan kelpo kengät vielä, mutta kun kurkattiin kaappiin, niin.. Hiukan olivat reissussa rähjääntyneet. 😀
  Tarvittiin pikaista päivitystä ja näistä *Superstareista löytyi kokoja 46 saakka!

  Mä itse viime vuonna jo kuolasin näitä *Filan valkoisia ja nyt hankin nämä! Rakkautta ensi silmäyksellä! Verkkosivuilla lukee, että kannattaa ottaa kokoa isommat. Luotin tähän ohjeistukseen, tein työtä käskettyä ja kokoa isommat on just sopivan kokoiset!

  Junkyardin valikoimissa on myös tosi paljon kivoja erilaisia t-paitoja, kuten kuvassa näkyvä *Fila.
  Taidan tästä itsekin siirtyä vielä uusiksi t-paita osastolle ja laittaa tilauksen sisään. 😉

  Nyt kun sä meet surffailemaan saitille, niin kannattaa kassalla hyödyntää 15 % alennus koodilla SARIANNA15.

  15% alennus yli 50€ tilauksiin. Koodi ei koske aletuotteita. Voimassa 29.2 saakka.
  *Tästä ostoksille.

  Vastaa