• You are currently viewing Nainen hei, mitä jos just huomioisit sun puolisoa?

  Nainen hei, mitä jos just huomioisit sun puolisoa?

  Nainen hei, mitä jos huomioisit sun puolisoa?

  Jatkuvasti törmään keskusteluihin joissa naiset luettelevat, mitkä kaikki asiat heidän puolisonsa tekevät väärin. Monet tilanteista liittyvät siihen, etteivät siipat huomioi heitä, ainakaan oikeassa kohdassa tai oikealla tavalla.

  Ärsyttää.

  Toisena hetkenä ollaan itsenäisiä vahvoja naisia ja huudetaan tasa-arvoa, mutta toisena hetkenä vaivutaan jonnekin patriarkaalisuuden perimmäiseen koloon eikä oteta omasta parisuhteesta vastuuta. Ollaan olevinaan laupiaita, kun annetaan seksiä.

  Ärsyttää vielä enemmän.

  Miestäkin voi huomioida, tiesittekös? Ei se ole mikään pelkkä miehen oikeus tai velvollisuus roudata kotiin kukkia, muistaa suklaalla naistenpäivänä ja järjestää romanttiset treffit ystävänpäivänä.

  Mun mielestä on aivan absurdia valittaa siitä että mies ei huomioi, jos nainen ei sitä itsekään tee. Joissain tilanteissa se tuntuu aivan ylitsepääsemättömältä molemmille – ja se kummastuttaa. Arki on välillä yhtä tahmeaa kaurapuuroa, eikä suurempiin sirkustemppuihin aina ole resursseja, mutta.

  – Kosketa. Halaus, pieni sipaisu tai suukko. Piristää kumpaakin, ei vie kauaa aikaa ja kuljettaa teitä lähemmäs toisianne.

  – Kysele. Ota vakiorepertuaariin kysellä päivän kuulumisia, vaikka ihan pikaisesti. Miten meni töissä, mitä teitte?-kysymys saa toisen tuntemaan itsensä tärkeäksi.

  – Älä oleta. Tuliko toinen vihaisen näköisenä kotiin? Älä jää vatvomaan mielessäsi että mistä se nyt taas on vihainen, vaan kosketa ja kysy: mikä hätänä, voinko auttaa?

  – Huomioi pienesti. Pikaisesti näpytetty rakastan sinua, hyvää työpäivää ( tämän voi korvata halutessaan myös siveettömällä kuvalla, jos on aikaa ), kaupasta mukaan napattu lemppariolut, ladattu kahvinkeitin tai lämmitetty sauna merkitsevät enemmän, kuin saattaisi arvatakaan.

  Miten teillä huomioidaan toista?

  Vastaa