• You are currently viewing Kierrätettyä ja itse tehtyä

  Kierrätettyä ja itse tehtyä

  Meiltä on aina löytynyt paljon kierrätettyä ja nykyään myös mieheni taitavissa käsissä tehtyjä kalusteita. Olen myös viime aikoina tehnyt kivoja, edullisia piensisustus löytöjä kirppareilta. Mulla menee kirppareilla käynti myös todella kausittain. Välillä on kausia, kun käyn todella ahkerasti ja välillä voi mennä kuukausia, etten käy ollenkaan. Viime aikoina katseeni on kierroksilla kiinnittynyt ruskea sävyihin ja rottinkiin. Tässä muutamia poimintoja.

  Suloinen rottinkinen seinähylly 50 sentin hintaan. Pöytälevy vanhan ladon sienälautaa. Diy seinähyllyn hyllylevyt samaista lautaa ja hyllytikkaat kirpputorilta.

   

  Rottinkinen seinähylly, johon upotin viherkasvin, 3 euroa. Pöydällä oleva rottinkinen tarjotin, 80 senttiä.

   

  Diy sängynpääty kierrätysmateriaalista. Vanha seinävalaisin bongattu kaatiskuormasta.

   

  Diy ruokapöytä vanhan ladon seinälaudasta.

   

  Säilytysrasiat Flying tiger copenhagen.

  Meiltä ei pahemmin design huonekaluja löydy ja tälläkin hetkellä työn alla on yksi diy seinähylly, joka tulee olemaan osittain kierrätettyä ja osittain diy. Materiaalit on nyt haalittu kasaan, joten enää puuttuu vain toteutus. Myös kuvien käsittelyssä kiehtoo nyt ruskean sävyt, joten jos kaipaat lisää tämän tyylistä inspiraatiota, niin sitä löytyy instagram tililtäni.

  -Sarianna

  Vastaa