• You are currently viewing Helpotusta arkeen kestopigmentoinnilla

  Helpotusta arkeen kestopigmentoinnilla

  Helpotusta arkeen kestopigmentoinnilla – Yhteistyössä KAUNEUS El’fiina

  Oletko nähnyt karmaisevia kuvia totaalisesti pieleen menneistä kestopigmentoinneista? Jos, niin tää on varsinkin sulle. Nimittäin tekijän oikein valitsemalla sellaista katastrofia ei tule.

  Olen varmaan väritykseltäni aika tyypillinen suomalainen – en oikein minkään värinen. Kulmat ovat aika hailurat ja pikkuisen harvatkin, ripset ovat melkein värittömät ja tosi hennot. Ilman meikkiä look on ollut melkeinpä lonkeron harmaa, väritön ja aika nuutunut.

  En itse välitä voimakkaasta meikistä varsinkaan arjessa, rehellisesti sanottuna olen jopa hieman laiska meikkaamaan. Olisi kuitenkin kiva että kasvoissa olisi aamusta alkaen ryhtiä ja niin sanotusti silmät päässä. Halusin siis kulmien sekä ripsityven kestopigmentoinnin, ja
  tämän ongelman kanssa suuntasin raumalaisen KAUNEUS El’fiinan Elinan pakeille.

  Kauhutarinoita luettuani kontrasti oli hyvin selkeä.

  El’fiinassa istuin ensimmäisellä kerralla Elinan kanssa alas, ja käytiin tulevia toimenpiteitä läpi. Muissa, ei näin hyvissä paikoissa on selkeästi tyypillistä, että suurempia keskusteluja ei edes käydä. Elfiinassa sen sijaan todella perehdyttiin asiakkaaseen – onko sairauksia tai lääkityksiä jotka vaikuttavat, millaisia oireita voi tulla, millainen on hoito sekä paranemisprosessi. Alusta alkaen oli myös selvää, että pigmentointikertoja tarvitaan useita.

  Kun paperit oli katsottu huolella läpi ja olin vetänyt nimen alle, siirryttiin hoitopöydän ääreen. Siellä katsottiin värejä ja suunniteltiin kulmia ja ripsityviä pitkä tovi. Itseä jännitti aivan mielettömän paljon, mutta asiakaslähtöinen, rauhallinen ja todella huolellinen toiminta saivat pelot unohtumaan.

  Olin ajatellut että itse pigmentointi veisi kaikkein pisimmän ajan, mutta pohjatyöt vetivät pisimmän korren. Sekä kulmia että ripsityviä piirreltiin ja mittailtiin maltilla, välillä katsoin peilistä ja sitten säädettiin taas. Itse pigmentointi oli kulmien kohdalla täysin kivuton, mutta ripsityven kohdalla kyllä kirpaisi melkoisesti. Siitäkään ei onneksi kauaa tarvinnut kärsiä, vaan sain puudutetippoja. Tässä painotan jälleen ammattitaitoisen paikan valintaa. Kauhutarinoiden paikoissa toiminta on poikkeuksetta ollut hyvin kiireistä ja hutiloitua. Elfiinassa pigmentointi tehtiin rauhallisesti, ja välissä pidettiin pieni taukokin.

  Kulmia ja ripsityviä tehtiin kaikkiaan kolme kertaa. Välissä pidettiin miltei kahden kuukauden tauot, jotta iholla oli aikaa parantua. Kattavien kotihoito-ohjeiden Elfiinasta myös tiedusteltiin parantumisen edistymistä ja hän vastasivat nopeasti kun mulla heräsi kysymyksiä – jälleen pointsit.

  Summa summarum – olen siis todella tyytyväinen. Lopputulos oli todella jees – ei maalatun näköinen, vaan ryhdikäs ja luonnollinen. Viimeisenä lämmin huomio Elfiinan asiakaslähtöiseen toimintaan: tila on todella viihtyisä. Tilanne saattaa monelle olla melkeinpä pelottava, mutta viihtyisä ympäristö, mukava hoitotuoli, lämmin viltti ja aidosti ystävällinen asiakaspalvelija tyynnyttävät levottomankin mielen ♥️

  Vastaa