• You are currently viewing Täydellinen tuotesarja 35-vuotiaalle (väsyneelle) äidille

  Täydellinen tuotesarja 35-vuotiaalle (väsyneelle) äidille

  mainos: Nobebeauty.fi
  Havahduin yhtenä päivänä siihen, että kevät on oikeasti ihan kohta täällä. Mitä se sitten tarkoittaa? Sitä, että saa hiljalleen alkaa vähentää vaatteita ja paljastaa kenties ne talven jäljiltä kalpeat nilkat koko kansalle. Ne ihanat, kalkkilaivan kapteenin jalkoja muistuttavat, kaikkea muuta kuin päivettyneet jalat.
  Tästä ajatuksesta siirryin tarkastelemaan kasvojeni ihoa ja huomasin, että sekin saattaisi kaivata pientä freesausta talven jäljiltä. Rusketun auringossa helposti, mutta talvella iholtani häviää kaikki värit ja muistutan lähinnä haamua. 😀

  Pari viikkoa sitten sain Nobelta testiin Tonymoly Timeless tuotesarjan, joka sopii kaikille ihotyypeille ja lupaa juuri sitä kaipaamaani kirkkautta ja elinvoimaisuutta. Tämä timeless sarja on erityisesti ”ikääntyvälle” iholle suunniteltu ja esimerkiksi tuotesarjan puhdistusvaahto uudistaa, ravitsee ja korjaa ihoa. Olen välillä testannut voiteita, jotka eivät kunnolla imeydy kasvoille, vaan jättävät ihon tahmean tuntuiseksi. Tämän sarjan kasvovoide on nopeasti imeytyvä ja voiteen sisältämällä (70 %) fermentoidulla etanauutteella on lisäksi tehokkaita anti-aging vaikutuksia. Tuote auttaa ihoa säilyttämään täyteläisyytensä ja häivyttämään näkyvistä iän ja kuivuuden tuomia hienoja juonteita. Ihan täydellinen tuotesarja tällaiselle 35-vuotiaalle kolmen lapsen (väsyneelle) äidille. 😀

  Huolehdin päivittäin kasvojeni puhdistamisesta pesuvaahdolla, mutta syväpuhdistus tahtoo välillä unohtua. Miten siitäkin saisi säännöllistä, pitäisikö aika merkata kalenteriin? 😀

  Egg Pore Set on paketti ihohuokosten puhdistukseen ja mustapäiden karkotukseen. Setti sisältää Tonymoly Egg Pore Blackhead Steam Balm -kuorintavoiteen, jonka lämpenevä koostumus kuorii kasvoilta kuollutta ihosolukkoa, syväpuhdistaa ihohuokosia sekä poistaa iholta mustapäitä ja muita epäpuhtauksia. Iholla viileältä tuntuva Tonymoly Egg Pore Tightening Cooling Pack -savinaamio puolestaan tekee ihosta kirkkaamman, puhtaamman ja tasaisemman.

  ITSERUSKETTAVAT KASVOILLE JA VARTALOLLE

  Mä olen joskus tehnyt sen virheen, että olen levittänyt itseruskettavaa ilman, että olen kuorinut ensin ihoa. Sanomattakin on varmasti selvää, että itseruskettava tarraa tiukasti kiinni juuri niihin ihon kuivimpiin kohtiin! Joten, ennen kuin levität itseruskettavaa vartalolle, kuori iho, mutta älä levitä kosteusvoidetta.

  Sain Nobelta testiin myös vartalolle tarkoitetun itseruskettavan vaahdon, joka imeytyi iholle nopeasti ja 4-8 tunnissa iholle muodostui kaunis, kevyt rusketus. Vaahto oli todella helppo levittää levityskintaan kanssa eikä seuraavana aamuna ollut mitään OMG fiilistä, vaan iho oli tasaisesti ja kauniisti, kevyesti ruskettunut. Laitoin vaahtoa tosi maltillisesti kun aikaisempaa kokemusta Vita Liberatan ruskettavista ei ollut. Sitä olisi siis uskaltanut levittää enemmänkin.
  Valitsin kasvoille ihon sävyä tasoittavan voiteen, joka tuo kasvojen iholle heleyttä ja korostaa ihon luonnollista hehkua. Tämä Beauty Blur Latte -sävy sopii vaaleasta keskivaalealle iholle.

  Keväisin terkuin,
  Sarianna

  Vastaa