• You are currently viewing Miten saat äidin takuuvarmasti ärsyyntymään! -kuvat

  Miten saat äidin takuuvarmasti ärsyyntymään! -kuvat

  Nyt kun tiedetään miten naapuri ärsyyntyy, niin pohditaan seuraavaksi miten äidin saa ärsyyntymään!

  Meitä äitejä on välillä kiva ärsyttää. Joskus sitä saattaa ärsyttää äitiään tahtomattaankin. On tiettyjä juttuja, joilla saa äidin kuin äidin ärsyyntymään. Ehkäpä näitä seuraavia juttuja ei siis kannata tehdä, jos haluaa säilyttää sovun äidin kanssa.

  Miten ärsytät äidin? Näin!

  Ärsyyntymään

  Kun käyt vessassa ja käytät vessapaperin loppuun, niin muista, älä missään nimessä vaihda uutta vessapaperia vessapaperihylsyn tilalle.  Vielä parempi jos et edes vie hylsyä roskiin, vaan jätät sen tyhjänä roikkumaan paikalleen.

  ärsyttää

  Yksi hyväksi havaittu keino ärsyttää äitiä on syödä kielloista huolimatta jatkuvasti olohuoneessa. Kirsikkana kakun päällä toimii se, että jätät likaiset astiat sohvalle odottamaan äitiä. Tämä on takuuvarma keino saada äiti ärsyyntymään.

  ärsyyntyä

  Muista laittaa keittiön jääkaappiin ja kuiva-ainekaappiin paketteja tyhjänä takaisin. Kun juot maidon viimeiset tilkat, niin työnnä tyhjä maitopurkki jääkaappiin. Kun käytät viimeiset puurohiutaleet, niin sama juttu. Mitä enemmän saat tyhjiä purkkeja kaappeihin, sen todennäköisemmin äiti ärsyyntyy.

  ärsyyntyminen

  Moderni keino ärsyttää äitiä on, viedä hänen puhelimen laturista johto pois. Voin sanoa, että tämä ainakin kiihdyttää minun kiukkuni nollasta sataan sekunnissa. Piilota johto hyvin tai vie se mukanasi kaverille. Todella toimiva keino saada äiti ärsyyntymään.

  ärsyttää

  Jätä vaatteet ihan minne sattuu. Riisu illalla vaatteet lattialle ja jätä ne siihen. Lisätehoa saat riisumalla vaatteet sellaiseen paikkaan, että ne vaikeuttavat kulkua, esimerkiksi ulko-oven eteen. Kengät ja reput toimivat myös hyvin.

  ärsdyttää

  Avaa kaikki mahdolliset paketit repimällä ne epämääräisesti auki. Avatessasi pakettia, sen sisältö levähtää osittain lattialle ja pöydälle. Tämä on toimiva keino, erityisesti niiden pakettien kohdalla, jotka voisi vielä oikein avattuna, sulkea kätevästi uudelleen. Minä valitettavasti teen tätä itsekin, joten en oikein kehtaa tästä ärsyyntyä kenellekään, mutta olen huomannut tämän ärsyttävän montaa muuta äitiä.

  TUTUSTU POIKIEN ÄITIEN TULEVIIN TAPAHTUMIIN

  Keinot on monet

  Äitejä on tietysti monenlaisia, jotkut äideistä ärsyyntyy näistä yllämainituista helpommin, toiset ei niinkään. Minä ärsyyntyisin näistä neljästä. Toisaalta on varmasti olemassa joitain juttuja, mitkä äitien tekemänä ärsyttää myös lapsia, joten tasapeli.

  Mutta huumoriahan tämä vain toki on, ei ketään kannata ärsyttämisen ilosta vain ärsyttää. Sopu on paljon mukavampaa.

  Vastaa