• You are currently viewing Onko diffuuserin käytöllä ollut positiivisia vaikutuksia arkeen?

  Onko diffuuserin käytöllä ollut positiivisia vaikutuksia arkeen?

  mainos: Puhdas+
  Meidän viisihenkisen perheen kotona on päivittäin tilanteita, joilloin joku tuntee olonsa levottomaksi, joku väsyneeksi ja jollain puolestaan on virtaa vaikka muille jakaa, varsinkin siinä kohtaa kun pitäisi alkaa kääntää mieltä ja kehoa rauhoittumaan ennen nukkumaanmenoa…
  Tänä vuonna, kun yhtenä tavoitteena on olla luomassa perheelle kiireettömämpää ja rauhallisempaa arkea, niin minua kutkutti todella ajatus lähteä testaamaan, olisiko diffuuserin käytöllä jotain positiivisia vaikutuksia meidän arkeen.

  Meillä on nyt kuukauden päivät ollut olohuoneessa Puhdas+ Ultrasonic Aroma Diffuuseri, joka tuottaa ultraääniaaltojen avulla hienojakoista höyryä, joka kosteuttaa ilmaa ja tekee siitä raikkaan ja hyväntuoksuisen. Jos tuotetta käyttää pelkällä vedellä, se kosteuttaa ympärillä olevaa ilmaa, mikä tekee hyvää iholle ja hengitysteille. Jos veden joukkoon lisää näitä eteerisiä öljyjä, tuo se tilaan myös ihanaa tuoksua.

  Itse olen hyödyntänyt diffuuseria kotitoimistopäivinä ja näinä päivinä valinnut eteerisistä öljyistä niitä, jotka virkistävät ja energisoivat. Iltaa kohden olemme puolestaan valinneet öljyjä, jotka rentouttavat ja rauhoittavat.

  MITÄ NÄMÄ ETEERISET ÖLJYT SITTEN OVAT?

  Eteerisiä öljyjä on vuosituhansien ajan käytetty hoitoihin ja tuomaan tuoksua. Aidot eteeriset öljyt ovat täysin luonnontuotteita. Ne on kerätty yhdestä kasvilajista ja niissä käytetään kasvien lehtiä, varsia, kukkia, hedelmiä, pihkaa, juuria tai muita kasvin osia. Öljyillä voidaan kohottaa, piristää tai rauhoittaa ja rentouttaa mielialaa. Ne voivat myös lievittää pelkotiloja, ahdistusta ja paniikkia sekä lisätä keskittymiskykyä, muistia sekä antaa itseluottamusta.
  Teksti lainattu Puhdas+ nettisivuilta

  Mitä vaikutuksia olen sitten tässä kuukauden kuluessa huomannut? Ainakin sen, että lasten levottomat yöt ovat rauhoittuneet. Meidän pojathan ovat nyt iältään 5, 7 ja 9 -vuotiaita ja alkuvuodesta heistä jokainen oli vuorotellen levoton yöseikkailija. Tulivat herättämään meidät keskellä yötä ja sanoivat, etteivät saa enää unta. Tästä syystä meillä oli monen monta aamua, kun jompi kumpi (välillä jopa molemmat) koululaiset heräilivät uuteen päivään olohuoneen sohvalta tai nuorimmainen meidän välistä. Nyt kun tilanne on rauhoittunut, saadaan me vanhemmatkin taas nukkua kokonaisia öitä. Se, jos mikä on ihanaa.

  Seuraavan kerran, kun joku lapsista sairastuu flunssaan, aiomme kokeilla diffuuserin siirtoa hänen huoneeseen, sillä ilmankostutin helpottaa myös tukkoisuutta ja mahdollistaa paremmat yöunet myös pienille flunssapotilaille.

  Lue tästä lisää Puhdas+ brändistä.

  ps. Instagram tililläni starttasi myös juuri arvonta, jossa palkintona diffuuseri ja muutamat eteeriset öljyt.

  Vastaa