• You are currently viewing Nyt vedetään porukalla kalsarikännit!

  Nyt vedetään porukalla kalsarikännit!

  Mitä hittoa sitä voisi tehdä päivät pitkät, jos jää jumiin kotiin? No vetää tietysti kalsarikännit! Tietoisuutta kalsarikänneistä voisi levittää samalla myös maailmalle. Koska aika moni maa on samassa tilanteessa nyt kuin me, tässä voisi olla todellinen vientituote.

  Onneksi me voidaan kaikki tehdä se myös yhdessä. Loimme poikien äiteihin kalsarikänni-tapahtuman ja voidaan sitten kaikki viettää hauskaa koti-iltaa yhdessä! Äitien kesken.

  kalsarikännit

  Koska oot viimeksi vetänyt kalsarikännit?

  Koska oot muuten viimeksi vetänyt kalsarikännit? Vai ootko ikinä?

  Tiedät kai kuitenkin mitkä ON kalsarikännit? Se on sitä, että juo kotona, alushousuissa tai yöhousuissa, yksin tai muutaman perheenjäsenen kanssa. Ilman ajatusta siitä, että lähtisi siitä eteenpäin mihinkään ravintolaan tai juhlimaan.

  Hyvät kalsarikännit:

  • Valitse jalkaan mukavat olohousut tai kalsarit
  • Ota mukava asento sohvalta tai sängyltä
  • Ota lasi tai pullo haluamaasi juomaa
  • Nauti!

  Minä nautin välillä viikonloppuisin lasin viiniä, mutta kännejä, siitä on aikaa? En ole ikinä ollut humalassa kotona sen jälkeen, kun olen tullut äidiksi. Viimeksi join kalsarikännit mieheni ja hänen veljensä kanssa, heidän vanhempien kotona, kun olimme parikymppisiä. Se kalsarikänni ei päättynyt iloisesti, sillä oksensin loppuyön soijanakkeja vessassa. Kiitos vaan illasta pojat!

  Nyt on kieltämättä sellainen fiilis, että kalsarikännit voisivat maistuakin. Monelle suomalaiselle saattaa tulevina päivinä ja viikkoina maistua. Valitettavasti!

  No toivottavasti kaikki vastuulliset vanhemmat jättävät kännäämisen kuitenkin vain huumorin tasolle! Lasillinen viiniä tai olutta voi toki rentouttaa ja vähentää stressiä, joten se on ok. Ehkä hyväkin, että nautimme elämästä edes niiltä osin, kuin se on mahdollista.

  Tiesitkö, että kalsarikänneille löytyy myös oma emoji:

  Mitä muuta voi tehdä kun tylsistyttää?

  Mitä voi oikeasti tehdä, jos on jumissa neljän seinän sisällä?

  Kannattaa ostaa ainakin shakki-peli, sitä pelatessa aika kuluu siivillä. Kannattaa myös hankkia kotiin kahvakuula ja vastuskuminauha, niin saa tehtyä halutessaan vähän treeniäkin. Jos kotoa löytyy rappuset, niin niissä voi tehdä rappustreeniä.

  Hyviä leffoja ja pelejä voi myös kuluttaa. Kevätsiivoukselle on nyt aika hyvä sauma. Me varmaan aletaan maalaamaan kattoa. Tai siis ”me”, todellisuudessa Pekka sen tekee.

  Etätöitä tekevät eivät tylsistymään pääse. Päivän kun tekee töitä ja lapset pistää hulinaksi kämpässä sen aikaa, niin illat menee mukavasti siivotessa. Hip hei!

  Vastaa