• Älä laita ravintoloita banniin koronan vuoksi –  Yhteistyössä ravintola Buena Vista ♥️

  Älä laita ravintoloita banniin koronan vuoksi –  Yhteistyössä ravintola Buena Vista ♥️

  Älä laita ravintoloita banniin koronan vuoksi – tee päinvastoin. Koronakriisin keskellä monilla, pienilläkin asioilla on suuri merkitys, ja paikallisten yrittäjien tukeminen on yksi olennainen asia. Tarvitsemme tulevaisuudessakin samoja tuotteita ja asioita kuin nyt, joten miksipä emme ostaisi esimerkiksi lahjakortteja – ja nauttisi perheen kesken hyvästä ruoasta, jota saa näppärästi ravintolasta myös mukaan.

  Me haluttiin irroittautua yhdeksi illaksi aivan totaalisesti tästä korona-ahdistuksesta, ja hyvän fiiliksen innoittamina  tulemme tekemään tämän tulevien viikkojen aikana useamman kerran. Kun olemme vetäytyneet pääasiassa kodin seinien sisäpuolelle työskentelemään, on enemmän kuin jees ulkoistaa ruokapuolta.

  Lue myös: Näin me selvitään kotiopetuksesta.

  Haettiin koko jengille ihan huikeat illalliset ravintola Buena Vistasta. Buena Vistasta on saanut annoksia mukaan jo aiemminkin, mutta näin aikoina tämä palvelu on todellakin paikallaan. Tilaaminen Buena Vistasta sujui näppärästi puhelimen välityksellä – tilasin ateriat jo aamupäivällä ja sovimme noudon iltaseitsemäksi. Minkään annoksen kohdalla ei ollut ongelmaa pakkaamisen suhteen, vaan kaikki pyydetty onnistui ♥️

  Mies hurautti hakemaan ruoat täsmälleen sovittuna aikana, ja siellä ne odottelivat viimeisen päälle pakattuina. Se oli oikeastaan ainoa huoleni – että pysyisivätkö ruoat lämpiminä? Todellakin pysyivät. Asutaan landella ja matka ravintolasta kotiin vei melkein puoli tuntia, mutta annokset oli pakattu niin hyvin, että olivat edelleen höyryäviä. Mies halusi antaa propsit myös siitä, miten upeasti Buena Vistan tyypit huolehtivat hygieniasta, eikä mitään ”turhia” kontakteja otettu.

  Me haluttiin rento ilta perheen parissa ja hyvää ruokaa. Annokset olivat ihan mielettömän hyviä ja niin reiluja, että jäipä niitä aamuksi (okei, yöpalaksi koska ahneus).

  Lämpimästi suosittelen kaikkia muitakin tarttumaan tähän. Hyvä leffa pyörimään, puhelimet pois, Buena Vistasta ruokaa pöytään ja aivot lepotilaan. Tai hektisen kotiopetusarjen keskelle Buena Vistan kuumaa lohikeittoa. Tai.. Tai…well, you got the point.

  Vastaa