• You are currently viewing Energiaa ja arjen hallintaa

  Energiaa ja arjen hallintaa

  mainos Jollyroom.fi / sisältää mainoslinkkejä / mainoslinkit merkitty *-merkillä
  Instagramin puolella meidän perheen arkea voi seurata useammin mitä täällä blogissa, sillä sinne tulee sisältöä päivittäin. Siellä on viime aikoina puhuttanut poikkeusolojen lisäksi poikien mieletön energianmäärä, arjen hallinta sekä hetken ehjänä pysyvät ulkovaatteet. 😀

  Tänä keväänä oli taas kerran aika päivittää poikien vaatteet ajantasalle. Erityisesti kevätkeleihin ja ulkoiluun soveltuvat vaatteet kaipasivat päivitystä ja löysinkin *Jollyroomin valikoimista kaikki kätevästi yhdellä tilauksella.

  KESTÄVÄT HOUSUT ULKOILUUN

  *Nordbjørn Woodland ulkohousut herätti mielenkiintoni, sillä näissä on lisäkestävyyttä tuovat vahvikkeet polvissa, takapuolessa ja lahkeiden alaosassa. Olisiko tässä siis vihdoinkin ulkohousut, jotka kestää ehjänä pitkään? 😀

  Nyt kun lumet ovat sulaneet, voi talvikengät siirtää syrjään ja hypätä lenkkareihin. Kuitenkin aamut on vielä kosteita, joten haluan, että kengät hylkivät kosteutta. Nämä *Nordbjørn Airy tennarit ovat super kevyet jaloissa ja tekee liikkumisesta helppoa ja vaivatonta.

  Takeiksi valittiin *Luca & Lola kevyttoppikset, joita löytyy camon ja tummansinisen lisäksi myös pinkkinä.

  TEIPATUT SAUMAT SADEKELEIHIN

   

  Pojat alkaa olla jo sen ikäisiä, että ne ns perinteiset kuravaatteet tuntuu vähän lapsellisilta… *Nordbjørnin Arnavik-sadeasu on valmistettu hyvin hengittävästä, tuulen- ja vedenpitävästä materiaalista. Näistä löytyy kokoja 140 saakka ja useampia värejä, joten toimii erittäin hyvin just isommille lapsille.
  Vesipilari 10 000

  Jollyroomilla oli nyt myös todella paljon sisävaatteita -60 % alennuksin, joten käytin tietenkin heti tilaisuuden hyväksi. Vaikka meillä kierrätetäänkin vaatteet hyvin pitkälti jokaisen pojan kautta, on tärkeää, että myös nuorin saa välillä ihan uutenakin jotain. *Luca & Lola merkillä on kivoja, edullisia vaatteita niin arkeen kuin vähän juhlavampaankin käyttöön.

  Jos kesällä päästään taas jo normaaliin arkeen kiinni, tulee nämä strechfarkut pääsemään kotinurkkia pidemmällekin. Kuulemma ihan super kivat jaloissa, eikä tunnu epämukavilta ulkohousujenkaan alla.

  ARJEN PIENIÄ ILOJA

  Kevät on kyllä ihanaa aikaa ja erityisesti tänä vuonna se tuo normaalia enemmän iloa arkeen.  Pojat ovat kotona ja kahdella heistä on koulua. Eka viikko oli ihan sekametelisoppa. Oma pääni ei pysynyt yhtään mukana, mutta nyt ollaan löydetty meidän perheelle sopiva rytmi ja päivät sujuvat jo ihan kivasti. Poikkeusolot rajoittavat, mutta onneksi aurinko paistaa ja tekee ulkoilusta mukavaa. Toivottavasti sielläkin on kelit suosineet ulkoilua. Ihanaa huhtikuun alkua!

  Vastaa