• You are currently viewing Tämä kotiin pysähtyminen on avannut mun silmiä

  Tämä kotiin pysähtyminen on avannut mun silmiä

  Mulla oli pitkään vaihe, että pysähtyminen ja rauhoittuminen oli jotenkin hankalaa ja keskittymiskyky oli luokkaa nolla. Olen aina ollut todella suorituskeskeinen ja pakko myöntää, että se suorittaja-minä pyrkii edelleen nousemaan pintaan, vaikka olenkin jo vuosia tehnyt ajatustyötä pyrkiäkseni päinvastaiseen.

  Toisaalta, suorittaja luonteellani saan myös paljon aikaan ja nautin tekemisestä ja siitä, että näen tehdyn työn jäljet, mutta tähänkin se kultainen keskitie olisi varmasti just hyvä.

  Mun luonne tarvii actionia ja sellaista tietynlaista suorittamista. Rakastan haastaa itseäni ja ylittää itseäni, mutta tämä kotiin pysähtyminen on avannut mun silmiä. Pystyn tuntemaan hyvää fiilistä vähemmälläkin suorittamisella. <3

  Tilanteeseen nähden, mulla on ihan hiton hyvä fiilis. Hetken mietin, onko mulla oikeutta sanoa tätä ääneen? Tällaisella hetkellä, kun maailma on sekaisin ja kauheita asioita tapahtuu, mä hypetän hyvää fiilistä. Mutta toisaalta, olen aina halunnut keskittää ajatuksiani niihin hyviin asioihin huonojen asioiden sijasta, joten miksi nyt tekisin toisin?
  En toki kiellä ajatuksiltani tätä maailmaa kohtelevaa vaikeaa tilannetta, mutta en anna negatiivisille ajatuksille ylivaltaa, ylivaltaa mun elämästä.

  Haluan nähdä tämän tilanteen mahdollisuutena pysähtyä, oppia, kasvaa ja kehittyä. Ihmisenä, äitinä, ystävänä, puolisona, yrittäjänä.

  Jokaisessa vaikeassa tilanteessa on aina myös jotain hyvää. Jokaisessa päivässä on aina myös jotain hyvää. <3

  XOXO, Sarianna

  Vain ne jotka rakastavat

  näkevät polun siellä

  missä muut näkevät muurin.

  Tommy Tabermann

  Vastaa