• You are currently viewing Valitse paras hiustenhoitosarja, mikä ei ärsytä ketään

  Valitse paras hiustenhoitosarja, mikä ei ärsytä ketään

  Paras hiustenhoitosarja, kaupallinen yhteistyö: Four Reasons

  Four Reasons haastoi “Poikien äidit” kertomaan, mikä ärsyttää eniten ja mille haluamme sanoa ei.

  Käsi ylös, jos joskus tuntuu, että välillä ärsyttää ihan kaikki! Mulla on ainakin tällä hetkellä ollut vähän tätä fiilistä. Normaalisti olen aika lunki, mitä tulee ärsyntymiseen. Nyt tuntuu, että ärsyyntyminen on aika helppoa.

  Nyt eletään erikoisia aikoja, mutta jos nyt koitetaan miettiä, mikä meitä ärsyttää ihan tavallisessa arjessa ja tavallisessa elämässä, niin mikä sun vastauksesi olisi?

  Jos mun pitäisi sanoa jotain, mikä ärsyttää ihan tavallisessa elämässä, jotain vähän hassuakin, niin niitäkin juttuja kyllä löytyy.

  Mua ärsyttää:

  -aamuherätykset

  -ilkeät ihmiset

  -kankeat lihakset

  -jatkuva siivoaminen

  -pyykkivuori

  -legot lastenhuoneen lattialla

  Ja sanon todellakin näille EI. Nukun aamulla pitkään, välttelen ilkeitä ihmisiä, koitan epätoivoisesti pitää paikat vetreänä liikkumalla ja venyttelemällä, en todellakaan siivoa jatkuvasti, vaikka ehkä pitäisi. Siksi pyykkivuori kylpyhuoneessa ja lelut lastenhuoneen lattialla ovat meillä hyvin tuttu näky.

  On muuten jännä juttu, että hyvin erityyppiset asiat ärsyttää eri ihmisiä. Toiset eivät kestä väärin puristettua hammastahnaa tai sekaisin eteisessä lojuvia kenkiä. Toiselle arjen ärsytys on naapuri, joka haravoi liian äänekkäästi tai kuorsaava aviomies. (No mulla myös ehkä vähän tämä viimeinen!).

  Sitten taas nämä samat asiat eivät millään muotoa ärsytä jotain toista. Hassua.

  Kun kaikki ärsyttää, valitse tuotesarja, joka ei ärsytä ketään

  Tiedän montakin ihmistä, joita ärsyttää vahvat hajut. Näitä ja muitakin ihmisiä varten luotiin Four Reasons No Nothing  -hiustenhoitosarja, joka ei ärsytä ketään. Ei edes sitä vierustoveria metrossa.

  Hajusteeton Four Reasons No Nothing ei sisällä herkistäviä eikä ärsyttäviä raaka-aineita, joten sarjan tuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta.

  Meidän perhe on pyrkinyt täysin vegaanisiin tuotteisiin kosmetiikan osalta, joten mikä mahtavinta, Four Reasons No Nothing tuotteet ovat myös 100 % vegaanisia.

  Tämä mainion tuotesarjan pakkaukset on valmistettu biopohjaisesta sokeriruokomuovista. Pakkaukset ovat myös täysin kierrätettäviä. Tuotesarjan pesu- ja hoitotuotteet on valmistettu Suomessa.

  Paras hiustenhoitosarja

  Kokemukset Four Reasons No Nothing -tuotesarjasta

  Mä tykkään pääsääntöisesti raikkaista ja kevyistä tuotteista, enkä itse ole aikaisemmin etsimällä etsinyt hajusteettomia tuotteita. Nyt kun olemme yli kuukauden poikien kanssa pesseet hiukset näillä Four Reasons No Nothing -hiustenhoitosarjan tuotteilla, niin tuskin palaamme täysin vanhaan enää.

  On aika ihanaa, kun tietää, että kaikki turhat kemikaalit ja hajusteet ovat näistä tuotteista poissa. Oscar jolla oli pidempään kestänyt hilseongelma, sai näiden tuotteiden myötä päänahkansa voimaan paljon paremmin. Ehkä hänen ihonsa oli herkkä erilaisille hajusteille? Kuka tietää. Joka tapauksessa hajusteettomilla tuotteilla peseminen teki hänen päänahalleen hyvää.

  vegaaninen shamppoo

  Oliverin reuhka 🙂 Kuva: Meeri Nikkilä

  Oma suosikkini tässä tuotesarjassa on kuivashamppoo, joka helpottaa tätä hektistä arkea tosi paljon. Itse koin myös tämän sarjan hiusten muotoilutuotteet tosi hyviksi. Olen 90-luvulla tottunut siihen, että hiuslakka haisee aivan kamalalle ja hajusteettomaan hiuslakkaan vei hetken tottua. Jatkossa pyrin käyttämään vain hajusteetonta.

  Kuinka usein me vaan ostetaan vanhalla tottumuksella jotain, mitä on kaikki nää vuodet ostettu, eikä vaadita itsellemme parempaa? Tässä oli mullekin hyvä opetus, että omia käyttötottumuksiaan kannattaa välillä kyseenalaistaa ja päivittää.

  Vastaa