• You are currently viewing Auringonpalvoja henkeen ja vereen! Aurinkosänky kruunaa tämän kevään

  Auringonpalvoja henkeen ja vereen! Aurinkosänky kruunaa tämän kevään

  Aurinkosänky, kaupallinen yhteistyö: Preeco

  Olen auringonpalvoja henkeen ja vereen. Olen ollut sitä ihan aina. Aurinko saa minut heräämään eloon. Olen aina sanonut, että olen syntynyt väärään maahan. Suomessa sitä aurinkoa ei liiaksi saa, joten uskon, että minut on tarkoitettu jonnekin ihan muualle. Ehkä Espanjaan tai Italiaan. Siellä tuntuukin, kuin olisin kotona.

  Onko teillä muilla ollut koskaan tunnetta, että olette syntyneet väärään maahan?

  No mutta, täällä minä kuitenkin nyt asun. Keväästä ja kesästä on siis revittävä kaikki ilo irti. Keväällä avaankin aina oman aurinkoterassini hyvissä ajoin. Nytkin olen jo tehnyt tämän viikon töitä auringossa lekotellen, uudessa aurinkosängyssäni.

  Lue myös: Uusi pihamme laajennuksen jälkeen 

  Aurinkosänky kaikilla mukavuuksilla

  Hankin tänä keväänä uuden aurinkosängyn meidän terassille. Se oli hyvä hankinta, sillä siinä on tosi mukava istuskella iltaan asti. Sijoitin sen niin tuulensuojaisaan paikkaan, että siinä on voinut nautiskella auringosta jo nyt kesävaatteissa.

  Koska mihinkään ei nyt pääse, niin olemme iltaisin välillä pistäneet omat kemut pystyyn pihalle. Istuttu terassilla, kuunneltu musiikkia ja nautittu herkkuja. Niin teimme myös eilen. Ja tietysti saatiin poikien tiputtamat sipsidipit heti uudelle aurinkosängylle. No mutta ne lähti onneksi pyyhkimällä pois.

  Oletteko muut ajatelleet tänä keväänä erityisesti panostaa pihan tai parvekkeen viihtyvyyteen, kun kotoa ei välttämättä pääse mihinkään lähtemään?

  Tutustu Preecon aurinkosänky valikoimaan

  aurinkosänky

  Aurinkosänky

  Pihan tärkein juttu

  Tänä keväänä ja kesänä erilaiset mukavuutta lisäävät pihakalusteet ja koristeet ovat varmasti monella meistä hankintojen kärjessä. Jos omalla pihalla joutuu olemaan jatkuvasti, niin siellä olisi hyvä olla viihtyisää.

  Meillä hankintojen kärjessä on myös kunnon futismaali ja/tai pallotramppa. Saa nähdä milloin rahapussi venyy näihin, mutta ne olisi kieltämättä tarpeellista hankkia futispojille. Omalla pihalla on sentään hyvä tramppa ja siinä pojat viettävätkin paljon aikaa.

  Lue myös: Uuden laajennuksen olohuone

  Omia pihajuhlia pidetään jatkossakin joka viikko, jotta saadaan tähän tylsään korona-aikaan jotain iloa sentään. Onneksi meillä on iso perhe, niin juhlat tuntuvat ihan oikeilta juhlilta.

  kesäjuhlat

  Aurinkosänky

  Preecon kesäkalusteet täällä

  Vastaa