• You are currently viewing Lapsiperheen kestävät ovet? Täältä löytyy!

  Lapsiperheen kestävät ovet? Täältä löytyy!

  Yhteistyössä Ovikaupat.fi!

  Kaikenlaista remonttia olemme tänne meidän kotiin vuosien varrella jo tehneet, mutta yksi ikiaikainen riesa meillä on ollut… väliovet. Ne olivat ”ihan ok” kun muutimme tänne, mutta vanhat ja melko heikkolaatuiset ovet ovat lasten (ja ehkä joskus äidinkin) vähän kovemmassa käsittelyssä ottaneet itseensä pientä ja vähän suurempaakin osumpaa. Ne olivat rähjäiset, nuhjuiset sekä ikitahraiset – mikään ihmesieni ei niihin enää tehonnut.

  Pitkitimme väliovien vaihtoa pitkään, sillä se tuntui jotenkin ylipääsemättömän hankalalta projektilta. Tässä kohtaa ei todellakaan tajuttu sitä, miten merkittävästi siistit, laadukkaat ja ehjät väliovet vaikuttavatkaan kodin yleisilmeeseen.

  Myös oikeanlaisten ovien tilaaminen, hinta ja toimitusajat mietityttivät. Luin ikäviä kokemuksia siitä, miten ovien toimituksessa on mennyt ihan älyttömän kauan, ja kun olen tällainen ”kaikki tänne nyt heti”-ihminen, niin en todellakaan olisi jaksanut odotella kauaa.

  Meidän saapuivatkin sitten Ovikaupat.fi:stä. Heiltä sai ensinnäkin kivasti neuvoja siihen, mitä kaikkea pitää hankkia. Toisekseen heidän valikoimansa oli aivan mielettömän laaja – JA kaikkia tarjolla olevia ovia (sekä ikkunoita) löytyy heidän hyllystään. Käytännössähän tämä tarkoittaa sitä, että toimitusajat ovat lyhyitä, kun ovia ei odotella mistään maapallon toiselta puolelta.

  Väliovien lisäksi heiltä löytyy laaja skaala ulko-ovia, parvekeovia, varaston ovia sekä ikkunoita oikeastaan kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin. Ja mikäli mitat eivät natsaa standardeihin, pystyvät Ovikaupan tyypit silti tarjoamaan sopivan tuotteen.

  Ovet ennen…

  Ovikaupat lupaa toimitusajaksi 1-3 arkipäivää, ja tämä lupaus myös pidettiin. Kaksi päivää tilauksen jälkeen saimme ovet suoraan kotipihaan – ja olivat muuten hyvin pakattuina. Tämä oli yksi seikka, joka itseäni nimittäin huolestutti. Olen monenlaisia tuotteita tilannut, ja huomannut miten joissain paikoissa arvokkaatkin tuotteet pakataan aivan kieli poskella, ja ovat tosiaan kuljetuksen jälkeen sitten sen näköisiäkin.

  Nämä sen sijaan oli pakattu niin viimeisen päälle, ettei moitteelle jäänyt sijaa. Itse tuotteetkin olivat juurikin sitä mitä piti – kohtuuhinnalla saatiin kauniit ovet jotka eivät todellakaan ole mitkään rimpulat, vaan kestävät lapsiperheen käyttöä mukisematta. Ovien pinta kestää hyvin myös puhdistusta, joten ovet on myös helppo pitää siisteinä.

  Ovet jälkeen!

  Kuvat vielä puhukoot puolestaan. Jos olisin tiennyt miten paljon skarpimmaksi yleisilme muuttuu, olisin todellakin surffanut Ovikaupat.fi:n sivuille jo aika paljon aikaisemmin.

  Vastaa