• You are currently viewing Mistä innostus liikkumiseen lähti?

  Mistä innostus liikkumiseen lähti?

  Mainos: ICANIWILL + ALEKOODI. Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *merkillä.
  Se vuosi oli varmaan -98 kun menin äidin kanssa paikalliseen urheiluliikkeeseen ja ostin aerobick kengät. Lisäksi taisi olla säärystimet tai välillä trumpettihousut. Ou mai gaad! 😀
  Sitten hypittiin v-askelta ja mambo chasetta paikallisen koulun jumppasalissa ja siitä se koko homma ja innostus liikkumiseen lähti.

  Liikunta on jo vuosia ollut osa mun arkea. Välillä punttitreeniä, välillä juoksua, kotitreenejä, milloin mitäkin. Mikään yksi laji ei ole vienyt mun sydäntä vaan enemmänkin se liikunnan jälkeinen hyvä olo on aina ollut se juttu. Rakastan sitä liikuntasuorituksen jälkeistä tunnetta.  Liikunta antaa mulle niin paljon energiaa arkeen, vaikka välillä mullakin on ollut kausia, että treenit on jääneet tosi minimiin ja motivaatio ollut hukassa.

  Silloin kun en ole liikkunut useita kertoja viikossa, en myöskään ole voinut henkisesti niin hyvin mitä tällä hetkellä voin. Toki pikkulapsiarki on vaatinut veronsa ja elämässä on hetkiä, kun on vaan sopeuduttava tilanteeseen, ettei ehdi treenata niin paljon mitä on tottunut. Mutta samaan hengen vetoon on kyllä todettava, että olen kyllä huomattavasti pirteämpi ja energisempi, eikä kuuppakaan kiristy samalla tavalla jos saan arkeen riittävästi treeniä ja liikunnanjälkeistä hyvää oloa.

  Treeni- innostus vastaan kompastuskivi

  MUTTA se niin sanottu kompastuskivi! Jos en joka ilta, niin viimeistään aina viikonloppuisin kompastun ylenpalttiseen herkutteluun. Kuulostaako tutulta? 😀
  Nyt (taas kerran) päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja laittaa stopin viikonlopun överi herkuttelulle! Alkuvuodesta olinkin useamman viikon herkkulakossa, mutta edelleen sorrun siihen, että sitten kun syön herkkuja, syön niitä ihan liikaa ja suunnilleen pahaanoloon asti. Ei kovinkaan terveellistä menoa. Niinpä tästä päivästä alkaen seuraavat kolme viikkoa noudatan ruokavaliota, johon ei mahdu yhtäkään herkkua! Saas katsoa miten frouvan kantti kestää.. 😀 Mutta, mä oon helposti yllytettävissä ja jos saan jonkinlaisen idean, niin en hemmetti vieköön anna periksi! Taistelu ja hampaiden kiristely sokeria vastaan alkaa NYT ja tulen päivittelemään tilanneraporttia viikkojen kuluessa instagram stooreissani. 😉

  Jos treenikärpänen on puraissut tai etsit vielä sitä motivaatiota, niin yks hyvä keino motivoida itseään on uudet treenivaatteet. Mä oon ihan in love *ICIW merkin treenivaatteisiin. Nämä on kuin kuin toinen iho. Treenissä pystyy täysillä keskittymään siihen olennaiseen, kun housut pysyy korkean vyörärön vuoksi hyvin ylhäällä eikä tarvitse jokaisen kyykyn jälkeen olla repimässä niitä ylöspäin.  Mä voin käsi sydämellä suositella näitä ihan jokaiselle, iästä ja koosta riippumatta. <3

  Jos innostut ostoksille, niin kannattaa hyödyntää mun aktiivisena oleva alekoodi, jolla saat tilauksesta
  20 % alennuksen koodilla SARIANNAP20
  Siirry *tästä icaniwill.fi

  Vastaa