• You are currently viewing Elämä on tässä ja nyt -5 askelta hyvän oloon

  Elämä on tässä ja nyt -5 askelta hyvän oloon

  5 askelta hyvään oloon. Kaupallinen yhteistyö: Pierre Robert,  Asennemedia

  Mietitkö usein, että miten voisit paremmin? Ennen tätä korona-aikaa olin juuri löytänyt itselleni sellaisen sisäisen rauhan, kaikki soljui kuin itsekseen. Olo oli kevyt. Olin silloin myös aikeissa alkaa enemmän kirjoittamaan downshiftaamisesta ja suunnitelmissa oli jopa verkkokurssin tekeminen aiheesta.

  Elämä kuitenkin muuttui, hukkasin oman sisäisen rauhani hetkeksi. Päälle iski kaaos tästä kaikesta, mitä ympärillä tapahtuu. Se oli suuri harmi. Kaikesta muuttuneesta huolimatta, se oma sisäinen rauha ja oman itseni löytäminen, oli kuitenkin ihan yhtä tärkeää, kuin ennenkin, ellei jopa tärkeämpää. Halusin voida taas paremmin ja tuntea jälleen sen selittämättömän kevyen olon.

  Pierre Robertin kanssa tekemäni yhteistyö, innoitti minut jakamaan teille muillekin äideille ne valinnat, joiden avulla voimme paremmin ja otamme 5 askelta hyvään oloon.Alusvaatteet

  Tee hyviä valintoja -5 askelta hyvään oloon

  Voidaksesi paremmin, mieti mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä ja toimi niiden mukaisesti. Älä suorita, se ei ole sama asia, vaan elä. Toteuta niitä asioita, jotka merkitsevät sinulle jotain. Kokeile tehdä nämä hyvät valinnat; 5 askelta hyvään oloon.

  1. Järjestä joka viikko itsellesi aikaa olla hetki yksin

  Meditoi, jos se tuntuu hyvältä tai lue kirjaa ja nauti kahvikuppi aamulla rauhassa. Äideille oman hetken löytäminen arjessa voi olla haastavaa, erityisesti nyt, kun lapset ovat koko ajan kotona. Mutta mitä, jos tekisit siitä tavan. Kun lapset ovat nukkumassa, ota aikasi silloin. Tai kun lapset tekevät kouluhommia, pidä tauko omista töistäsi ja nauti itsesi seurasta.

  Itse olen yrittänyt järjestää tämän ajan pääasiassa nyt illalla, kun pojat menevät nukkumaan. Minulle ihania omia hetkiä ovat myös kävelylenkit koiran kanssa. Sinne menen oikein mielelläni yksin omien ajatusteni kanssa. On todella rentouttavaa kävellä koiran kanssa yksin metsässä ja kuulla kaikki luonnon äänet.

  2. Pohdi, mitkä ovat sinun arvojasi?

  Älä mene kuin pässi narussa muiden mielipiteiden mukana. Rakenna omat kokemukset ja ajatukset sen mukaan, miltä sinun elämäsi on näyttänyt ja miten sinä olet sen kokenut. Kun löydät omat sisäiset arvosi, kerro ne rohkeasti. Kuuntele myös toisten ajatukset ystävällisesti, vaikka ne eivät samoja olisikaan kuin omasi.

  Omat arvoni liittyvät enemmän tunteisiin, kuin materiaan. Arvostan hyvyyttä, kiltteyttä, muiden huomioonottamista ja tasa-arvoa. Minä koen, että jokainen elämä täällä maapallolla on arvokas. Puhun paljon eläimien puolesta, sekä niiden ihmisryhmien, joita lynkataan joukolla. Otan jokaisen yksilön yksilönä. 

  Vaatteissa ja tavaroissa arvostan kestäviä, vastuullisesti valmistettuja tuotteita. Ennen ostin vaatteita aika hutiloiden jostain halvalla, nyt yritän tietoisesti hankkia vaatteita, joiden elinikä on pitkä, joita voin käyttää useasti ja loppukädessä vaikka kierrätttää eteenpäin. Olen kasvattanut tietouttani erilaisista materiaaleista ja valinnut vaatevalmistajia, jotka ovat avoimia ja läpinäkyviä. Hyvänä esimerkkinä Pierre Robert, josta kerron lisää tekstini lopussa. 

  3. Löydä oma voimalähteesi

  Kaikilla on se joku juttu, mikä antaa voimaa. Toisilla niitä voi olla useampia. Mikä on sinun juttusi? Onko se musiikki ja minkälainen musiikki? Onko se liikunta, ehkä joku tietty laji? Saatko voimaa käsitöiden tekemisestä tai kitaran rämpyttämisestä? Ehkä uuden kauniin asian ostamisesta kotiin. Uskon, että jokainen meistä tietää itse, mikä se oma voimanlähde on. Se asia, mikä antaa voimaa arkeen. Etsi uudelleen omasi, jos se on päässyt unohtumaan.

  Minä saan voimaa ehdottomasti musiikista. Liikuntakin on aina ollut osana elämääni, ja antanut hyvänolontunteen, mutta jos siihen yhdistää vielä musiikin, niin cocktail on valmis. Tanssiminen, luistelu, laulaminen ja ihan vain musiikin kuuntelu, ovat minun voimanlähteitäni. Niitä tekemällä arjen huolet unohtuvat ja pääsen hetkeksi omaan pikku kuplaani rauhoittumaan. Keksin tällä viikolla, että alan opettelemaan shufflea. Se on nuorison suosima tanssilaji, ja koska se on tosi haastavaa minulle, haluan oppia sen. Eilen jytäsin tunnin yhden koreografian kanssa ja huomasin, että mielialani nousi huimasti. 

  4. Hemmottele itseäsi

  Tästä usein sanotaan, erityisesti meille äideille, että itseään pitää myös osata hemmotella. Se on totta. Yhtälailla kun tarvitset joka viikko sen hetken yksin, tarvitset myös pientä hemmottelua. Sen ei tarvitse olla mitään suurta ja ihmeellistä, se voi olla vaikka suklaalevy ja viinilasi. Tee kasvohoitoja, laita vaikka itsesi nätiksi poikkeusajoista huolimatta, jos siltä tuntuu ja pukeudu mekkoon. Tai hanki uudet laadukkaat alusvaatteet. On muuten jännä, mikä voima on uusilla kauniilla alusvaatteilla. Vaikka ne ovat piilossa vaatteiden alla, on olo kuin uudella ihmisellä.

  Minä kuljen kotona (ja muuallakin) melko räjähtänenä 99% ajasta. Eikä se minua pääsääntöisesti haittaa, mutta välillä on ihanaa vähän laittautua. Olin aivan intona ihan jo pelkästään siitä, että pääsin kuvamaan näitä Pierre Robert alusvaatteita. Sain syyn laittaa tukan nätisti ja vähän meikkiäkin. Olla naisellinen, taas hetken. Minun tapani hemmotella itseäni on juurikin se, että teen jotain tosi naisellista. Laitan hiukset tai nätit vaatteet ja huomaan, että peilissä onkin ihan kaunis keski-ikäinen nainen. 

  5. Älä elä eilisessä, äläkä huomisessa. Elä nyt!

  Yksi valtavasti ihmisille murhetta aiheuttava asia on se, että ei eletä tässä hetkessä. Joko märehditään menneisyyttä tai tavoitellaan tulevaisuutta. Tottakai menneet asiat pitää käsitellä ja tulevista voi haaveilla, mutta pääasiassa meillä on vain tämä hetki, tässä ja nyt. Kun opit pysähtymään hetkeen, nauttimaan siitä, mitä sinulla on tässä ja nyt, niin voit paremmin. Liian paljon kuulee sitä ajatusta, että ”sitten kun minulla on sitä ja tätä, niin olen onnellinen”. EI! Ole onnellinen nyt, tai jos et ole, niin mieti, miten voisit olla onnellinen nyt.

  Olen melko taitava tässä nykyään. Ennen en ollut. Aina ennen tavoittelin jotain haavettani, mikä oli ikään kuin elinehto täydelliselle onnelleni. Voi että, kuinka paljon hyviä vuosia hukkasinkaan siinä matkalla. Täydellisiä vuosia. Unelmia minulla on aina ollut ja yhä tulee olemaan, vaan enää en laske onneani yhdenkään unelmani varaan. Se on jo auttanut minua voimaan paljon paremmin. 

  5 askelta hyvään oloon
  Mun ekat Pierre Robertin alusvaatteet oli nämä, mitkä hankin kauppareissun yhteydessä kevättalvella. (urheilurintaliivit ja hipsterssit) Siitä eteenpäin oonkin viihtynyt näissä ihan tosi paljon.

  Kaikilla teoilla on vaikutus -Pierre Robert

  Teot itsesi hyväksi ovat merkittäviä. Kaikilla teoilla on vaikutus. Jokaisen ostetun vaatteen ja tuotteen takana on tarina.

  Pierre Robert valmistaa vastuullisia, laadukkaita, mukavia ja tyyliltään yksinkertaisia ja monikäyttöisiä naisten, miesten ja lasten alusvaatteita ja vaatteita. Tuotteita myydään tavarataloissa, ruokakaupoissa ja verkkokaupassa.

  Minä rakastuin Pierre Robertin alusasuihin jo helmikuussa, kun tein ensimmäisen yhteistyön Instagramin puolella heidän kanssaan. Kävin hankkimassa kauppareissun yhteydessä omat Pierre Robert -alusasuni ja siitä eteenpäin olen pitänyt kaikista mieluiten juuri Pierre Robertin urheiluhipsterit ja urheiluliivit päälläni. Ne on mukavimman tuntuiset alusvaatteet, mitä olen ikinä päälläni pitänyt, Ei purista tai kiristä sitten mistään.

  alusvaatteita

  Nyt pääsin kokeilemaan myös luomupuuvillaisia alushousuja, mikrokuituisia rintaliivejä ja alushousuja. Jokainen näistä aivan mielettömän mukavat päällä. En edes tiennyt, että alusvaatteet voivat olla näin huomaamattomia. Jotenkin olin tottunut siihen tunteeseen, että alushousut ruttaantuivat ikävästi pyllyyn ja rintaliivit rutistivat tai painoivat joka paikasta. En edes tiennyt paremmasta. Nyt tiedän!

  Tutustu Pierre Robertin alusvaatervalikoimaan TÄÄLTÄ

  Pierre Robert tarjoaa verkkokauppaansa 20% alennuksen koodilla BETTERCHOICES. Sillä saa alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista ja koodi on voimassa kesäkuun 2020 loppuun asti.

  Alusvaatteet

  Luomupuuvillaiset alusvaatteet

  Jos arvostat vastuullisuutta ja mukavuutta, niin luomupuuvillaiset alusvaatteet ovat ehdottomasti sinun juttusi. Piipahda kauppareissun yhteydessä alusvaateosastolla tai selaile valikoimaa verkkokaupasta.

  Mikrokuituiset alusvaatteet

  Huomaamattomat ja miellyttävät mikrokuituiset alusvaatteet ovat helppo ja huomaamaton valinta alusvaatteiksi. Tutustu rintaliivi- ja alushousuvalikoimaan kaupassa asioidessasi tai verkkokaupassa.

  PierreRobertin sanoma on tärkeä. Meidän tulee pysähtyä ja kuunnella omaa sisintämme, pohtia omia arvojamme ja tiedostaa, että kaikilla teoillamme on vaikutus. Useat niistä kohdistuvat meidän itsemme lisäksi moneen muuhun ihmiseen.

  Elämä on tässä ja nyt.

  Kommentit

  1. Minä vaan

   Sä oot kyllä nätti, hyvinvoivan näköinen neljän lapsen äiti. On kiva kun meitä neljän lapsen äitejä näkee sellasinakin🙈 ihmisillä on toki eri syitä, miksi väsyttää, painonhallinta ei onnistu, masentaa, yms. mutta edelleen, on kiva, että joku näyttää, ettei niin tarvitse olla pakosti, ainakaan joka päivä😂 laskin tuossa itsekkin, että yhteensä neljästä lapsesta on tullu laihdutettua 74 raskauskiloa, eli yli oman normipainon reilusti..!

   1. Jonna

    Kiitos. Nyt on kuitenkin myönnettävä, että painon suhteen olen perinyt helpot geenit, pysyn hoikkana ilman mitään erityistä työtä. Painoa tuli jokaisessa raskaudessa yli 20 kiloa, mutta se tippui itsekseen pois. Naamassa ikä sitten näkyykin. 🙂 Ja saa näkyäkin, minua se ei haittaa erityisesti.

  2. Maaria

   Mukavuus on kyllä tärkeää myös alusvaatteiden osalta ja vaatteiden ylipäätään. Oman hyvinvoinnin tärkeys on myös korostunut viime vuosina. En kohtele hyvin muita, jos en ensin huolehdi itsestäni. Sitä kuvittelee pystyvänsä ja venyvänsä, mutta ei sitä pidemmän päälle voi jatkaa, jos pohja ei ole kunnossa. On juurikin löydettävä se oma voima ja toisaalta katsottava hyväksyvästi silmiin sitä omaa heikkoutta.

  Vastaa