• You are currently viewing Aivastin kaupassa ja muut vakavat rikkeeni

  Aivastin kaupassa ja muut vakavat rikkeeni

  Kävin eilen kaupassa. Ja kävipä niin ikävästi, että aivastin. Kyllä! Aivastin kaupassa, en pystynyt pidättämään ja olo oli kuin rikollisella sen jälkeen.

  Vieressäni ollut pariskunta ja yksinäinen mies hyllyn toisella puolella, katosivat kaikki kuin pieru saharaan. Mietin, että pitäisikö jättää ostokset väliin ja poistua kaupasta? Pitäisikö riisua takki, minkä hihaan aivastukseni suuntasin? Vai jatkanko muina miehinä ostosten tekemistä?

  Päädyin viimeiseen.

  Allergiaa pukkaa, siksi aivastin kaupassa

  Mulla on aina välillä keväisin jotain allergiaa, en ole käynyt tutkimassa mitä se on, koska pystyn elämään sen kanssa ja usein sitä ei edes tule. No tietysti juuri tänä keväänä kun aivastaminen on pois muodista, sain tämänkin riesakseni.

  Valuva nenä ja vuotavat silmät yhdistettynä aivasteluun, on juuri se kompo mitä on nyt mukava kantaa mukanaan tuolla julkisesti liikkuessaan.

  Haluaisin kuitenkin muistuttaa kaikkia ihmisiä liikenteessä, että jokainen näistä vastaavista oireista kärsivä, ei suinkaan sairasta koronaa tai edes flunssaa. Suurin osa todennäkköisesti kärsii näistä samoista allergiaoireista kuin minä. Allergiaoireet kestävät aika pitkän pätkän, pahimmillaan jopa kuukausia, joten ihan koko ajaksi ei voi kotiinkaan jäädä piilottelemaan oireitaan.

  allergia

  Muut vakavat rikkeeni

  Oletteko huomanneet, että meille on tullut koronan myötä myös muita vakavia rikkeitä, mitä ennen ei ollut. Kuten suurperheellisten liikkuminen yhdessä. Jalkapallonpeluu neljän pojan kesken nähtiin selvästi kaveruksien tapaamisena ja vihaisilta katseilta ei voinut silloin välttyä.

  Lue myös: Elämä on tässä ja nyt! 5 askelta hyvään oloon

  Kaupassa tuotteita tarkasteleva asiakas on vähintäänkin rikollinen. Ne tuotteet pitää nykyään ostaa mihin koskee. Tämä on aika vaikeaa kun koitan vegaanina (tai pääasiassa vegaanina) etsiä munattomia ja maidottomia tuotteita. Tuoteselosteet on pakko lukea läpi monestakin tuotteesta ja palauttaa hyllyyn jos ne eivät täytä kriteerejäni.

  Lue myös: 200 poikaa kertoivat, millaisia ovat naiset? 

  Kadulla toisen ohittaminen on suoritettava ojanpientareita pitkin, jos ei halua huutelua peräänsä. Liian läheltä ohitettu lenkkeilijä saattaa huudella pitkään perään hävyttömyyksiä ja myöhemmin tietysti lisätä kotikaupungin facebookryhmään vielä julkisen lynkkauksen, mahdollisesti kuvan kanssa. Tämä ei sentään ole käynyt minulle, mutta monelle muulle sitten onkin, olen nähnyt. Minä olen kiltisti mennyt sieltä ojaa pitkin.

  Meillä on nykyään ihan uudenlaiset rikkeet. Ennen valitettiin koirankakasta ja mopopojista, nyt on sentään saatu vähän vaihtelua vanhoihin virsiin. Vaikka ei kyllä yhtään sen parempi.

  Onko muut tehneet rikkeitä viime aikoina?

  Vastaa