• You are currently viewing Olin taas tehnyt töitä läppärillä epämääräisessä työskentelyasennossa

  Olin taas tehnyt töitä läppärillä epämääräisessä työskentelyasennossa

  mainos: Gerdmans
  Viime syksynä siirtyessäni työskentelemään pääasiassa kotoa käsin, aloin hiljalleen huomata, miten iltaisin oli aina hartiat ja niska jumissa. Olin taas tehnyt päivän töitä läppärillä epämääräisessä työskentelyasennossa. Sohvalla ihme mytyssä tai istunut vääränlaisella tuolilla keittiönpöydän ääressä.

  Alkuvuodesta sitten päätin, että tilanteelle oli tehtävä jotain. En kokenut pelkkää liikuntaa työpäivän päätteeksi enää riittäväksi, vaan oli pakko alkaa kiinnittää huomiota myös työskentelyasentoihin. Aloin katsella netistä erilaisia työtuoleja kotioloihin, mutta ne perinteiset, jättimäisen kokoiset työtuolit eivät oikein innostaneet.

  Olin kuullut paljon positiivista palautetta satulatuoleista ja niiden käyttämisestä työtuoleina. Sen pieni koko myös alkoi houkutella ja tajusin, että sen saisi kätevästi myös pöydän alle piiloon, toisin kuin sellaisen jättimäisen työtuoli härvelin, jota sisustussilmäni eivät katsoisi hyvällä. 😀

  ERGONOMINEN KOTITOIMISTO

  Huomaan vieläkin toisinaan hakeutuvani läppärin kanssa sohvalle tekemään töitä, mutta aika äkkiä kyllä huomaan, ettei se ollutkaan kovin fiksu veto. Kroppa menee samantien ihan jumiin ja nyt tätäkin postausta kirjoittaessa olen kiltisti siirtynyt takaisin työpisteelleni istumaan ryhdikkäästi. Tuntuu todella hyvältä, kun satulatuolin saa säädettyä sopivalle korkeudelle ja veri pääsee virtaamaan hartioissa aivan vapaasti.

  Pojat ovat myös olleet nyt useamman viikon kotiopetuksessa ja halunneet ahkerasti hoitaa omia koulutehtäviään näillä tuoleilla. Meille siis kotiutui mustalla keinonahalla päällystetty Dalton satulatuoli sekä beigellä kangasverhoilulla oleva VLUV istumapallo.

  Sain  myös testiin Seat Guard mikrotauottajan, joka tasaisin väliajoin muistuttaa taukojen pitämisestä. Nyt kun pojat ovat olleet kotiopetuksessa, en ole kovinkaan pitkiksi ajoiksi ehtinyt jumiutua koneelle, mutta olen aivan varma, että kun tästä taas arki palaa uomiinsa ja olen päivät yksin kotona, tulee tämä tauottaja varmasti tarpeeseen. Mikrotauoista ja Seat Guardista voit lukea lisää tästä.

  Gerdmans on Ruotsissa vuonna 1974 perustettu yritys, joka toimii tänä päivänä verkkokauppana kaikissa Pohjoismaissa. Valikoimaan kuuluu kattavasti yli 13 000 tuotetta toimistokalusteista varasto- ja teollisuuskalusteisiin. Aina asiantuntevaa asiakaspalvelua sekä tarvittaessa myös asennusapua. Gerdmansin tavoitteena on auttaa kaikkia luomaan parempi työympäristö, joka sekä parantaa työn tuottavuutta että viihtyvyyttä työpaikalla – ja myös kotitoimistolla. 

   

  Vastaa