• You are currently viewing Mitäköhän tästä tulee?

  Mitäköhän tästä tulee?

  Täytin viime viikolla vuosia ja sain päähänpiston – mitäköhän tästä tulee? Päätin, että siinä vaiheessa kun täytän 40, olen elämäni parhaimmassa kunnossa! Miten tämä tulee onnistumaan, miten tämän toteutan? En vielä tiedä, mutta kyllähän ihmisellä aina pitää jotain pientä tavoitetta olla tulevaisuutta ajatellen.

  Olen jumpannut läpi jokaisen raskauden ja muistan miten hoitovapaalla ollessani olin kohtuu hyvässä kunnossa. Silloin mulla oli aikaa aloittaa aamut lenkillä ja treenata, mutta sitten työt ja pikkulapsiarki vei aikaa ja treenit jäi tosi vähiin. Nyt lapset alkaa olla jo sen verran isoja, että pystyn tekemään treenit heidän hereillä ollessa (treenaan kotisalilla) joten aikaa treenille on kohtuu helppo löytää.

  Tällä hetkellä noudatan ruokavaliota, jonka tarkoituksena mulla on ensin laittaa vatsa ja suolisto voimaan paremmin. Haluan löytää keholle ja mielelle sellaisen balanssin, missä on hyvä olla eikä mun tarvitse joka ilta etsiä kaapeista jotain herkkuja. Nyt on meneillään neljäs viikko ja voi vitsit mun vatsa voi hyvin. Pidin yhden herkkuillan tässä välissä ja nyt taas jatkuu vatsaystävälliset valinnat.

  Nyt pitäisi varmaankin hiljalleen alkaa miettiä, että mikä olisi seuraava liike? Tämänhetkinen ruokavalio jo on ammattilaisen suunnittelema, joten seuraavaksi olisi varmasti ihan paikallaan vaihtaa ajatuksia jonkun osaavan tahon kanssa, että miten mä lähden tätä suunnitelmaa toteuttamaan ruokavalion ja treenien osalta.

  En tiedä onko korona-arki sekoittanut mun pään, onko tämä jonkinlainen ikäkriisi vai mistä tämä idea on mun päähän juolahtanut, mutta näillä mennään. 😀 Mun touhuja tästä ja meidän arjesta muutenkin voit seurata instagram tililtäni. Iloa sun viikkoon!

  Vastaa