• You are currently viewing Eskari taputeltu ja huomenna isoveljetkin pääsevät laitumille

  Eskari taputeltu ja huomenna isoveljetkin pääsevät laitumille

  Meidän pieni suloinen Ollie päätti tänään esikoulunsa. Eskari on nyt taputeltu ja tämä on meidän perheelle iso juttu, koska se tarkoittaa sitä, että meillä on enää vain koululaisia tässä talossa.

  Ajatella, vastahan mulla oli talo täynnä pieniä vilkkaita poikia, jotka juoksi munarallia iltaisin ja käkättivät rivissä toinen toistaan hassumpia juttuja yhdessä. Nyt meillä on kohta kasiluokkalainen, kuutosluokkalainen, nelosluokkalainen ja ekaluokkalainen. Vikaa kertaa ikinä ekaluokkalainen. Meillä ei ole enää pikkuisia poikia täällä, meillä on vain koululaisia.

  Lue myös: Pitäisikö jokaisen pojan leikkiä nukella?

  Tällainen asia tuntuu minusta tosi suurelta. Olen aina haaveillut siitä, kun minulla on talo täynnä pieniä lapsia. Nyt se aika on ikään kuin ohitettu, tosi surullista. Samaan aikaan olen tosi innoissani uusista jutuista, mitä isot pojat tuo tullessaan. Nyt on jo hauska katsoa, kun pihallemme kokoontuu läjä kavereita ja iltaa vietetään mopoja kunnostellen yhdessä.

  kukka

  Kesäloma tervetuloa

  Kesälomaa on odotettukin. Tämä koko kevät on ollut outo ja sekava, ihanaa, että voidaan kesäksi vähän pysähtyä ja viettää aikaa ilman jatkuvia muutoksia. Ollie jatkaa vielä futista ainakin tämän kesän, ehkä menee mukaan yleisurheiluunkin. Isommat pojat jatkavat omia harrastuksiaan futista ja telinevoimistelua. Teinin kanssa vähän arvotaan, että mikä voisi kiinnostaa seuraavaksi. Mopot nyt näyttävät kiinnostavan, ensi talven mopoikää odotetaan kuin kuuta nousevaa.

  Minä en vielä omasta kesälomasta haaveile. Kovasti pitää tehdä töitä, että saadaan Poikien Äidit Oy jaloilleen näiden korona-aikojen jälkeen. Töitä pitää tehdä kaksin käsin jonkin aikaa. toivottavasti kuitenkin loppukesästä päästään Sannankin kanssa nauttimaan pienet loman pätkät.

  Odotan kesältä…

  Odotan kesältä, lämpöisiä päiviä, nyt kun ulkomaille ei pääse. Mökkireissuja ja mahdollisesti jonkinlaista kiertelyä pitkin Suomea. Odotan eniten futiskautta, sitä kun pääsen taas nauttimaan kahvia futiskentän laidalle. Odotan uimareissuja, viini-iltoja, hyvää grilliruokaa ja ystävien näkemistä.

  Lue myös: Miksi iso perhe on ihan huippu juttu?

  Haaveilen porealtaasta pihalle, sellaista missä voimme uida ja nautiskella vaikka joka päivä. Se saattaa jäädä haaveeksi, mutta haaveillahan aina saa.

  Ihanaa kesälomaa kaikille koululaisille ja äideillekin, jos sellainen on jo tulossa! Nautitaan kesästä.

  Tule muuten seuraamaan mua myös instagramissa, sinne tulee kesällä meidän lomakuvia ja muitakin kuulumisia.

  .Poikienaidit_official varmaan olikin sinulla jo seurannassa? 🙂

  Vastaa