• You are currently viewing Säännöllinen ruokarytmi osana arkea

  Säännöllinen ruokarytmi osana arkea

  mainos: Fast
  Säännöllinen syöminen – onnistuuko se sulta? Lapsena meillä kotona noudatettiin ruoka-aikoja ja esimerkiksi ennen ruokaa ei ollut lupa syödä herkkuja. Tätä tapaa noudatetaan myös nyt meidän perheessä lasten kanssa. Säännöllinen syöminen rytmittää kivasti arkea ja lapsillakin pysyy vireystasot kohdillaan kun he saavat tasaisesti ravintoa.
  Okei myönnän, että nuoruusvuosina tuli vähän lipsuttua tästä säännöllisestä syömisestä, mutta kun aloitin työt päiväkodissa, siellä arkeeni tuli taas takaisin säännöllinen ruokarytmi.

  Aamupala klo 8
  Lounas klo 11
  Välipala klo 14
  Päivällinen klo 17
  Iltapala klo 19

  Tällä tyylillä meidän perhe porskuttaa menemään nytkin. Lapsilla alkaa nyt kesäloma, joten rytmi ehkä aavistuksen tulee muuttumaan jos ja kun pojat alkavat nukkua aamuisin pidempään. Säännöllisestä, tasaisin väliajoin tapahtuvasta ruokailusta en aio kuitenkaan luopua.

  Kesällä tulee myös ulkoiltua enemmän ja helppoja, mukaan otettavia eväitä tullaan varmasti hyödyntämään niin kotipihalla kuin mökilläkin ollessa.

  Jos Fastin proteiinipatukoista pitäisi valita vain yksi, niin en osaisi kyllä tehdä päätöstä. Valikoimissa on niin monia hyvänmakuisia patukoita. 😀
  Heidän vegaaniset välipalapatukat ovat lisäaineettomia ja ne ovat makeutettu agavesiirapilla.
  Full puolestaan sopii vähän isompaankin välipalanälkään ja Rox patukoiden super-herkulliset maut ja ihanan crispinen suutuntuma vie kyllä herkkunälän mennessään.

  Aurinko on jo alkanut lämmittää niin ihanasti, että sitä alkaa päästä jo ihan kesäfiilikseen! Olenkin jo muutaman kerran ehtinyt tehdä treenin mökkilaiturilla ja jäänyt sen jälkeen fiilistelemään meren ääniä ja ohikulkevia veneitä. En juo limppareita juuri koskaan, mutta näitä proteiinipitoisia, sokerittomia re-fresh juomia oon muutamaan otteeseen nauttinut. Ne ovat maistuneet erittäin hyviltä just mökkilaiturilla istuskellessa.

  Mä oon niin valmiina kesään!

   

  Vastaa