• You are currently viewing Pumpulikammo ja muut omituiset juttuni

  Pumpulikammo ja muut omituiset juttuni

  Minulla on pumpulikammo. En tiedä onko tuo nyt oikea sana, mutta itse olen nimennyt tuon omituisuuteni pumpulikammoksi. Älä naura siellä!

  Se tarkoittaa sitä, että en pysty koskemaan pumpuliin, jo pelkkä ajatus pumpuliin koskemisesta ällöttää. Jos joutuisin ottamaan kuivaa pumpulia käteeni ja liikuttelemaan sitä sormieni välissä, niin varmaan pyörtyisin.

  Pahimmalta pumpuli tuntuu sormien päässä. Ei tee niin pahaa jos joku toinen koskettaa pumpulilla vaikkapa kasvojani. Mutta ei sekään kivaa ole. Ihan kamalaa on, kun hammaslääkärissä suuhun työnnetään se pumpulituppo.

  Yleensä kun kerron tästä pumpulikammostani ihmisille, niin naiset aina kysyvät, että “mites meikin poisto?” No sen hoidan sellaisilla aineilla, missä ei tarvitse käyttää pumpulia.

  pumpulikammo

  Vieläkin puistattaa tumppua imeskellyt lapsi

  Kun juonsin nuorena maikkarilla sellaista kesächattia ja kerroin siellä pumpulikammostani, niin fanipostini seassa tuli kuorikaupalla pumpulia. Yök. Puistattavaa. Olitko se sinä, joka ne lähetti?

  Pumpulin lailla mua ahdistaa välillä villa.

  Valmensin nuorempana taitoluistelua ja vieläkin puistattaa se näky, kun yksi tyttö imi tumppua vimmaisesti edessäni. Siitä kuului sellainen ällöttävä imuäänikin. Meinasi taju lähteä. Nytkin menee iho kananlihalle, kun vaan kirjoitan siitä.

  Tämä on tosi outo kammo, en ole sitä muilla kuullut? Löytyisikö ehkä nyt kohtalotovereita?

  villa

  Muut omituiset juttuni

  Onkohan ihan kaikilla ihmisillä, jotain omituisia juttuja, kammoja, tapoja tai muita, mitä ei ehkä ihan kaikille kehtaa edes kertoa? Tämä pumpilikammo on lähinnä naurettava ja sitä usein nauretaankin omien tuttujeni kanssa. Se kertominen ei minua siis jännitä.

  Muita omituisuuksiani kun mietin, niin en kovinkaan paljon niitä keksinyt. Kotona mun pitää olla ilman sukkia tai villasukat jalassa, mutta tavalliset sukat tuntuu ällöttäviltä pitkään käytettynä sisätiloissa. Liittyykö ehkä tähän samaan pumpulikammoon? Joku kosketusyliherkkyys.

  On kai sekin aika omituista, että pystyn syömään spagettia ketsupilla kattila tolkulla. Mahani on pohjaton jos saan eteeni spagettia ja ketsuppipullon. Se ei tosin ole mikään kammo minulle, mutta ehkä muille.

  Jotkut pitää sitä outona, että voin käydä saunassa kastelematta hiuksiani. En oikeastaan hikoile lainkaan ja jos en halua pestä hiuksiani, niin voin hyvin istua saunassa kuivalla tukalla. Tukka ei rasvoitu, koska en hikoile.

  Mitäs outoja juttuja teistä muista löytyy???? Kertokaa!!! Ja ehdottomasti paljasta itsesi, jos sinulla on pumpulikammo, kohtalotoveria olen etsinyt koko ikäni.

  Löydät mut myös Instagramista 🙂

  Kommentit

  1. Laura

   Täällä toinen pumpulinvihaaja. ? Villatumpun laittaminen suuhun aiheuttaa kyllä jo ajatuksena myös puistatusta. Mielestäni tähän samaan liittyy myös se että en pysty kuivaamaan käsiä pyyhkeeseen jos vain toinen käsi on märkä. Eli kuiva käsi ja kuiva pyyhe…. ?

   1. Jonna

    Mistähän nämä johtuu? Aika mielenkiintoista olisi tietää syy…

  2. Hyi pumpuli hyi!

   Täällä on kans yksi pumpulikammoinen! Luin taannoin juttua, että pumpulifobia on niin harvinainen ettei sille ole nimeä. Tavallaan helpottavaa kuulla että meitä on muitakin! Mulla alkoi sylkeä erittyyn suuhun pelkästään tuon jutun lukeminen. Ja mua ällöttää myös se että muut esim repii pumpulituppia mun edessä. Tai jos vessapaperi repeytyy väärästä kohtaa eli ei niiden katkoviivojen kohdalta

   1. Jonna

    Pitää varmaan perustaa meille oma vertaistuki-ryhmä facebookkiin 🙂

  3. Sini

   Hola! Yks pumpuli kammoinen. Kuvailit täysin sen fiiliksen. Myös ton villalapasen imeskely. Hyi hiivatti. Puistattaa koko ajatuski et joutuis koskee pumpuliin

   1. Jonna

    Mikä meitä vaivaa??????

  4. Saarakaroliina

   En ole poikien äiti, mutta törmäsin tähän juttuun facessa ja oli pakko kommentoida, koska kyllä olen todellakin pumpulikammoinen. ? Samaistun todellakin kaikkeen tuohon mitä tuossa kuvailit. Myös tuo villa juttu. En tiedä samaistutteko te muut pumpulikammoiset tähän, mutta mikrokuituliinan pitäminen kädessä varsinkin jos käsi on erityisen kuiva niin se on kyllä kamalinta ikinä. ?

   1. Jonna

    joo mietin just tätä, että toi käden kuivuus pahentaa tilannetta. Jos sormenpäät ihan vaan pääsee liian kuivaksi, niin perus hanskojenkin laittaminen käteen on kamalaa.

  5. Outi kippo

   Hei!
   Mulla ja mun miehellä on pumpulikammo?. Samaten villalanka, erityisesti hampaiden väliin laitettuna… Yök!!
   Kylmät väreet menee selkäpiitä pitkin kun ajattelen kuivaa pumpulia sormien välissä narisemassa ??

   1. Jonna

    Voitte kammoilla yhdessä 🙂 kuinka somaa!

  6. Sanna

   Miekii kammoan pumpulia! Mie nii samaistun tähä tekstii. Miun sisarukset ja ystävät aina härnää miuta ku ne ei voi käsittää mite pumpuli voi inhottaa.

   1. Jonna

    Tää on kyllä jännä ja olis hauska tietää että mistä moinen kammo voi saada alkuunsa.

  7. Jenna

   Moi!
   Mulla ei pumpulikammoa ole mut lähes samat fiilikset tulee hiekasta. Siis hiekkalaatikkohiekka, leikkipuistohiekka, rantahiekka….en voi sietää hiekkaa käsissä enkä jaloissa? lasten kanssa hiekkalaatikolla ollessa on oltava hanskat kädessä ja rannalla tossut jalassa…

   1. Jonna

    Aika paha toikin, mulla taas parempi jos hiekalla on nimenomaan paljaat jalat, ajatus esim sukista hiekalla ihan pyörryttää 🙂

  8. Virpi

   Mä en pysty syömään purkkaa tai katsomaan jotain joka syö. Alkaa heti yökityttään. Pahinta ikinä on jos joku imeskelee mustekynän korkkia. Yöks!
   Mun pojalla on emalimukikammo ? Se muki kuulema narisee. Ja tiedän, että se narisee just samalla tavalla kuin tekokuituinen virkkuulanka hampaiden välissä. Ja sekin on niin yök!

   1. Jonna

    Tää oli uutta, en oo kuullut tota purkkajuttua ennen.

  Vastaa