• You are currently viewing Kotoa käsin työskentely + lasten kesäloma, kääk!

  Kotoa käsin työskentely + lasten kesäloma, kääk!

  Sisältää mainoslinkkejä. Mainoslinkit merkitty *merkillä.
  Miten yhdistää kotoa käsin työskentely lasten kesälomaan? Miten saada näistä kahdesta toimiva combo, jossa kaikilla on kivaa?

  Ei tämä kotoa käsin työskentely aina helppoa ole, mutta koitan täällä nyt parhaani mukaan miettiä ratkaisuja, jotka miellyttäisi kaikkia.  Välillä onnistuu, välillä ei! 😀 Olen pystyttänyt etätoimiston jo kaupunkimme skeittiparkin reunalle, mökkilaiturille ja sitä rataa. Myös aamut / hetket, joilla pojilla on lupa pelata, ovat sellaisia, jolloin koitan olla tehokas.

  Vielä ei oo hirveesti kuulunut sitä ”ei oo mitään tekemistä” mutta kyllä varmaan sekin päivä vielä koittaa. Ladattiin kesäksi kaikille pojille kännyköihin *Storytel, josta löytyy tuhansia ääni ja e-kirjoja. Jos sulla ei vielä ole sitä, niin tuosta linkistä pääset testaamaan sovellusta MAKSUTTOMASTI 30 päivän ajan eikä se velvoita sua jatkotilaukseen! Sieltä löytyy leppoista kuunneltavaa niin mökkilaiturille chillailuun kuin iltasatuja lapsillekin. Meillä sovellus on käytössä päivittäin!

  Tällä hetkellä pojilla sujuu yhteisleikit sen verran mukavasti, että mä toivotan mitä parhainta juhannusta sulle ja siirryn vastailemaan meileihin!

  Vastaa