• You are currently viewing Ei mökkiä, ei isää, eikä kokkoa -siitä on meidän kaupunkijuhannus tehty

  Ei mökkiä, ei isää, eikä kokkoa -siitä on meidän kaupunkijuhannus tehty

  Meidän juhannus ei tänä vuonna ole erityisen kummoinen. Me vietetään kaupunkijuhannus. Siihen ei kuulu mökkiä, eikä isäkään ole kotona vaan palokunnassa. Uudellamaalla ei saa polttaa kokkoja, joten sellaistakaan ei päästä mihinkään katsomaan.

  Ollaan me ennenkin näin menty. Kerran oli erityisen kiva juhannus, kun menin poikien kanssa viettämään juhannusta uudelle ystävälleni, jonka mies oli myös palokunnassa töissä. Siitä alkoikin meidän vaimojen pitkä ystävyys.

  Kaupunkijuhannus

  Kaupunkijuhannus on ihan ok, mutta eihän täällä kaupungissa sitä juhannuksen tunnelmaa saa sitten millään. Kyllä siihen kuuluu kokko, grilli ja rantasauna. En nyt tiedä mitä me tänä vuonna poikien kanssa keksitään, minä joudun ainakin huomenna vielä tekemään töitä. Eli tuskin oikein mitään. Ehkä me poljetaan rannalle, kun saan työt tehtyä ja syödään herkkuja illalla.

  Lue myös: Kesän paras tramppa

  Juhannuksena voi pelata pihalla esimerkiksi kesäolympialaisia. Täällä hyviä vinkkejä siihen. Tietysti voi myös saunoa, heittää tikkaa ja pelata lautapelejä. Eiköhän me ihan ok juhannus saada näilläkin suunnitelmilla aikaiseksi.

  kaupunkijuhannus
  Onneksi Järvenpää on kaunis kaupunki viettää juhannusta

  Pitkä epäonnen aalto olisi nyt katkaistava

  Viimeinen 3 kuukautta on ollut aika raskasta aikaa elämässäni. Toivon ainakin, että juhannus katkaisisi oman epäonneni nyt hetkeksi.

  Tuntuu, ettei oikein mikään ole sujunut enää aikoihin siten, miten pitäisi. Korona-aika on muutanut liikaa asioita ja monikin juttu on mennyt pyllylleen. Haluaisin vain palata aikaan ennen koko tyhmää koronaa. Se ei nyt kuitenkaan onnistu ja tässä saattaa olla edessä tilanne, että on mietittävä monia asioita uusiksi.

  Se on jännä, että elämässä usein onni tulee yhdessä ryppäässä. Niin se meni minullakin, elin tässä välissä useita vuosia niin ihanaa aikaa, että olin onnesta sekaisin ihan joka päivä. Osasin olla kiitollinen kaikesta mitä minulla oli ja kaikesta mitä sain tehdä.

  Lue myös: Tämän alemmaksi ei rima enää laske

  Nyt rämmin rintaa myöten syvässä suossa ja yritän vain selviytyä seuraavaan päivään, seuraavaan, viikkoon ja seuraavaan kuukauteen. Varmasti jonkinlaista asennemuutostakin tämä vaatii omalla kohdallani, jotta alan näkemään taas valoa tunnelin päässä, mutta tämä fiilis tänään…kun ei edes juhannus innosta.

  Parempaa juhannusta kaikille muille! Muistakaa pitää teidän rakkaista huolta ja veden äärellä silmät auki!

  juhannus

   

   

   

  Kommentit

  1. Kolmenlapsenäiti

   Voisihan sitä lähteä mökille nauttimaan tuosta kaikesta. Itse olen oman elämän mielekkyyden vuoksi luopunut ajatuksesta, että hauskuudessa pitää olla isäkin mukana, koska mies on paljon pois, eikä kyllä edes nauti kaikista asioista mitä lähden lasten kanssa tekemään. Tässä kaikki voittavat me emme odottele kotona pelkästään isää, lapsilla ja minulla on hauskaa ja mies saa tehdä työtään jonka on valinnut

   1. Jonna

    Kyllähän sitä on jo tottunut, että palomiehen vaimona on usein niitä juhlia, joihin isä ei pääse mukaan. Joulut, juhannukset ja kaikki. Mutta näillä mennään. Meillä oli sitten kuitenkin tosi kiva kaupunkijuhannus poikien kanssa. Onneksi asutaan rantakaupungissa, missä on niin kauniita paikkoja.

  Vastaa