• You are currently viewing Pienen budjetin loma. Täältä tullaan Suomen kesä!

  Pienen budjetin loma. Täältä tullaan Suomen kesä!

  Mulla alkaa nyt yhden viikon kestävä kesäloma. Tällä kertaa lähdetään pienen budjetin lomalle.

  Ollaan vetkutettu Sannan kanssa näitä kesäloman alkuja aika pitkään, koska korona pisti kaiken sekaisin ja yhtä viikkoa pidempään ei uskalla tähän väliin pitääkään lomaa. Kesälomat taitaa jäädä kokonaisuudessaan vähemmäksi kuin normaalisti. Nyt pitää tehdä ahkerasti töitä.

  No mutta, loma on kuitenkin tärkeää mielenterveydelle, erityisesti kun oma työmaani sisältää aika aktiivista läsnäoloa esim somessa. Ihanaa vähentää somessa notkumista ja olla enemmän läsnä lapsille ja itselleenkin. Kahlaan ainakin lomalla läpi mahtavan Yhdessä KOKO-NAISEKSI verkkokurssin, minne muuten voi yhä tulla kaikki rohkeasti mukaan.

  Pienen budjetin loma

  Kerron lisää meidän lomasta, kunhan sieltä kotiudutaan. Reissussa en kirjoita blogia, koska olen lomalla, joten tämä blogi hiljenee hetkeksi. Meidän reissua voi seurata kuitenkin realiajassa Poikien Äiti -blogin ja Poikien Äidit -Instagrameissa.

  Joka tapauksessa tämä loma on nyt pienen budjetin loma, tai sanotaanko pienemmän budjetin loma. Yleensä ollaan meidän lomilla yövytty hotelleissa ja käyty yhdessä sun toisessa huvituksessa. Nyt on luvassa vähän toisenlaista yöpymistä ja enemmän luontoa, sekä ilmaisia aktiviteetteja.

  kesä

  Tähän on päädytty ihan taloudellisista syistä, mutta samalla myös halusta kokea erilaista lomailua. Minulle lomalla on aina ollut tärkeää se, että en joudu tekemään arjen askareita ja siksi lomalle yleensä valitsemme edes vähän luksusta. On ihanaa kun ruoka tulee valmiiseen pöytään, lapset touhuavat aktiviteettien parissa ja itse voi nautiskella kesästä rauhassa.

  Lue myös: Pumpilikammo ja muut omituiset juttuni

  Nyt kuitenkin joudun tällä lomalla erilailla tekemäänkin asioita, pitää tehdä ruokaa ja keksiä lapsille touhuja. Mutta varmasti tulee hauskaa ja ikimuistoista, Erityisesti, jos säät pysyvät näin mahtavina, tai edes lähelle näin mahtavina.

  Kotimaan matkailua

  Korona-aika on pakottanut meidät kaikki matkustamaan kotimaassa, mikä on tietysti tosi hyvä juttu. Me ollaan yleensä kesäisin enemmän kotimaassa matkustettukin, mutta esim viime vuonna oltiin Thaimaassa. Mökillä on viihdytty joka kesä ja meillä on ollut ystävän kanssa tapana viedä pojat pienelle road tripille jossain vaiheessa kesää. Saa nähdä jääkö se nyt ekaa kertaa tänä kesänä väliin.

  Lue myös: Thaimaa kesällä -hitti vai huti?

  Suomessa on paljon paikkoja, missä ei olla ikinä käyty. Tällä meidän pienen budjetin lomalla tullaan tutustumaan myös ihan uusiin kohteisiin kotimaassa. Jännää ja kiva päästä kertomaan teille kokemuksista oman jälkeen.

  Kun kotoudutaan, niin sitten alkaakin heti Hesacup viikko, missä on varmaan aika monta muutakin poikien äitiä mukana. Joten siellä nähdään!

  Vastaa