• You are currently viewing Kipukauppa Niskakeinu kokemuksia – Miten eroon niskakivusta ja päänsärystä ilman jumppaa tai lääkkeitä?

  Kipukauppa Niskakeinu kokemuksia – Miten eroon niskakivusta ja päänsärystä ilman jumppaa tai lääkkeitä?

  Miten eroon niskakivusta ja päänsärystä? Kaupallinen yhteistyö: Kipukauppa

  Jos jonkinlaista olen kokeillut niskajumeihini, selkäkipuihini ja pääkipuihini elämäni aikana, mutta niskakeinu on jotain täysin uutta ja ihmeellistä. Oletko kuullut ikinä siitä? En minäkään, mutta nyt harmittaa, etten kuullut siitä jo aikaisemmin.

  En varmasti ole ainoa aikuinen, jolla on toistuvasti niskat- ja pää kipeä. Tietokoneella työskentelevälle tämä tila on uusi normaali. Mikä ei tietänkään ole ok, koska elimistön kiputilat eivät ole ikinä normaali tila, vaikka niihin alkaakin tottua.

  Mulla erityisesti niskat on vihoitellut jo vuosia. Välillä kipu on poissa ja välillä se tulee takaisin.

  Olen tehnyt joogaa, vinkunut mieheltä hierontaa, nukkunut ilman tyynyä, tyynyn kanssa ja erilaisella tyynyllä. Olen tehnyt töitä paremmissa asennoissa, paremmilla tuoleilla, tehnyt taukojumppaa ja venytellyt. Silti niskat, selkä ja joskus pääkin on jumissa ja kipeä. ”Se on tää ikä” -olen ajatellut.

  Olen ajatellut, että pitäisi olla joku miljonääri, että voisi käydä jatkuvasti hierottavana pitääkseen niskat kunnossa.

  Löysin niskakeinun

  Löysin niskakeinun netistä ja innostuin kokeilemaan sen apua niskakipuihini. Mitään erityisiä odotuksia minulla ei ollut, koska tuote oli täysin uusi, enkä ollut kuullut siitä koskaan aikaisemmin. Ajattelin ehkä vain, että ei se kokeilu hukkaan ainakaan  mene.

  Kipukaupan kanssa yhteistyöstä sovittuamme alkoi innostunut odotus. Onkohan sitä keinua vaikea käyttää? Mitä jos siitä ei olekaan mitään apua ja joudun purkamaan yhteistyön? Paljon mietteitä, ilman vastauksia.

  niskakeinu

  Miten eroon niskakivusta ja päänsärystä?

  Ennen kuin kerron enemmän niskakeinusta, niin haluan kertoa kivusta ja sen lieventämisestä rentoutuksella.

  Positiivinen ja innostunut asenne vaikuttaa positiivisesti myös kehoomme. Positiiviset odotukset, rentoutunut ja rauhallinen mieli, positiiviset tunteet ja terveelliset elämäntavat auttavat lievittämään kipua. Jos et usko, niin kokeile.

  Negatiiviset odotukset, passivoituminen, pelko ja negatiiviset tunteet toimivat päinvastoin, eli ne lisäävät kipua. Tätä olet ehkä jo kokeillut?

  Rentoutumisella voidaan vaimentaa elimistön jatkuvaa ”stressin”(taistele-pakene) tilaa,
  jolloin koettu kivun tuntemus vähenee, lihakset rentoutuvat ja mieli rauhoittuu. Niskakeinussa idea liittyy vahvasti tähän ajatukseen.

  niskakeinu

  niskakienu

  Niskakeinusta helpotusta kiputiloihin

  Kun niskakeinu saapui, en päässyt ihan heti sitä testaamaan. Lähdin asuntoauto-lomalle perheen kanssa juuri silloin ja keinun testaus sai odottaa hetken. Kun pääsimme kotiin takaisin, niin heti ekana iltana päätin kokeilla niskakeinua. Sen jälkeen olenkin rentoutunut siinä säännöllisesti joka päivä, 3 kertaa päivässä.

  Keinua oli helppo käyttää. Pää asetetaan niskakeinun pehmusteiden päälle ja sen jälkeen haetaan niskalle sopivaa venytyksen tunnetta. Tein niskakeinulla harjoitetta vajaa viikon, ja huomasin niskakipujeni jääneen kokonaan pois. Pojat tietävät, että kun ”äidillä on pää laitteessa” niin sillon ei saa häiritä.

  Ammattilaistenkin ylistämä niskakeinu on uusi innovaatio, ja sen voi helposti kiinnittää mihin tahansa oveen. Minä rentouduin niskakeinun kanssa olohuoneen nurkassa, missä ei tarvinnut pelätä poikien juoksevan minun ylitseni.

  Niskakeinu käyttää hyväkseen niskanikamien traktiota ja se rentouttaa sekä venyttää lihaksistoa. Niskakeinua käyttämällä niskan ongelma-alueet saavat liikkuvuutta, tehostetun aineenvaihdunnan sekä kivunlievityksen.

  Aikaisemmat pohdintani, onkohan sitä helppo käyttää ja onkohan siitä apua, vastaukset olivat on ja on!

  Niskakeinusta voi olla apua, jos sinulla on:

  • Jäykkä niska
  • Niskat jumissa
  • Niskasärkyä
  • Päänsärkyä
  • Niskan jäykkyyttä
  • Toispuoleista niskakipua

  Tutustu niskakeinuun

  Alennuskoodi: POIKIENÄIDIT-1 koodilla saat postipaketille ja DB Schenkerin toimitukselle ilmaisen toimituksen.

  kipu

  Miksi kärsiä, jos on vaihtoehtoja?

  Pitää muistaa, että kivuttomuus kuuluu meille kaikille.

  Miksi me totumme siihen, että meillä on joku paikka aina vähän kipeä? Miksi me hyväksymme sen, että niskat on jumissa ja päähän sattuu. Napsitaan lääkkeitä ja koitetaan selvitä?

  Miksi oman olonsa parantaminen on muka niin työlästä? Se, jos jokin on asia, mihin pitäisi panostaa ja miettiä keinoja elää kivutonta, sekä mielekästä elämää.

  TUTUSTU NISKAKEINUUN

  Alla olevalla videolla Henry kertoo omia kokemuksia niskakeinusta. Henry on liikuntaveuvoja, personal trainer ja kipukaupan yrittäjä

  Kommentit

  1. Annu

   Tämä on varmastikin toimiva keino kivun hoitoon, mutta kannattaa panostaa myös ennaltaehkäisyyn ; niska-hartialihasten vahvistaminen ja hyvä ryhti keskivartalon tuen myötä estävät niskavaivojen syntymistä. Itselläni säännöllisen lihaskuntotreenin aloittaminen vei vuosia kestäneet niska-hartiavaivat kokonaan pois.

   1. Jonna

    Hyvä pointti! Kiitos.

  2. Plöp

   Pyyhe ajaa saman asian. Jäsenkorjaajatkin käyttävät sitä samaan

   1. Jonna

    Ehkä vähän haastavampi viritellä?

  3. Ingles

   Onko tämä se sama kuin klassinen Rengonkiikku? Sillä ainakin niskakivut lähtee lopullisesti…

  4. Sara

   Muuten hyvä, koodi ei tilattaessa toimi.

   1. Jonna

    Hei, kysyn mikä mättää. Tulen tänne vastaamaan…

  5. S

   Koodille ei ole missään vaiheessa tilauksessa edes paikkaa, että ilmaisen toimituksen saisi. Jätin tilaamatta, katson jos sellanen selviää vielä?

  6. Boydon

   Se että poikien äitinä aikaisemmin kommentoit asioita omasta elämästäsi, minä poikien isänä ihmettelen kuinka äkkiä sinäkin näihin sekaannuit? Saatko ylimääräistä tuloa vai? Itse mietin tota omille hartiakivuille, mutta nyt epäilyttää, että toimiiko tuo ollenkaan… Spostin saat näkyviin.

   1. Jonna

    Hei, en nyt ihan ymmärrä mitä ajoit tällä takaa? Mihin sekaannuin? Bloggaajat usein tekevät kaupallisia yhteistöitä, ja esimerkiksi minulle nämä ovat elinehto, jotta voin ylläpitää Poikien Äidit yhteisöä työkseni. Mutta tykkään kyllä tehdäkin näitä kaupallisia yhteistöitä, ne antavat hyviä ideoita kirjoituksiin ja tietysti on kiva testata uusia tuotteita. Tämä oli kyllä toimiva tuote, en edes toteuta yhteistyötä ikinä loppuun, jos tuote ei ole toimiva.

  7. Marja

   Mulla ainakin toimi. Alennus tuli.

  8. Mimu

   Hei,
   Tuo on aivan huikea laitos. Anoppi osti kiikun meille lahjaksi. Olen nyt kaksi kertaa kokeillut tuotetta. Itse kärsin valtaisasta erkaumasta ja näin ollen selän virheasennosta, mikä vaikuttaa aivan kaikkeen, koko kehoon. Monia vuosia pyytänyt miestä ”kiskomaan päätä irti” 😀 enään ei tarvitse.
   Kahden käyttökerran aikana olen nukahtanut ja viimeisen kerran jälkeen heräsin koko selkä rentona lattiaa vasten… Kauppahan ei mainosta tätä tietenkään eikä varmasti hyvät tavat sitä sallisikaan, koska siihen ei ole suoranaisesti tarkoitettu, mutta minä voin suositella koska itselleni toimii täydellisesti..

   1. Jonna

    Juu siinä on aika rentoa makailla!

  Vastaa