• You are currently viewing Sorkkarauta käteen ja olohuone uusiksi

  Sorkkarauta käteen ja olohuone uusiksi

  Siis mä oon kyllä niin fiilispohjalta sisustaja kuin vain olla ja voi! Hetken mielijohteesta meni olohuone uusiksi! Asutaan 60-luvun alussa rakennetussa omakotitalossa, jota ollaan vuosien kuluessa remontoitu meidän perheen tarpeisiin sopivaksi.
  Tänä kesänä mieheni on ahertanut julkisivuremontin parissa ja sen lisäksi on tarkoitus rakentaa terassi, pohjatyöt on jo aloitettu. MUTTA siinä vaiheessa kun olohuoneesta puhkaistiin seinä terassinovea varten, sain idean. Haluan joltain seinältä vanhat laudat esiin. Eli ei muuta kuin sorkkarauta käteen ja olohuoneen sisustus uusiksi!

  Terassioven toimituskaan ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan.. Ovi viivästyi ja toimittajakin vaihtui matkalla, joten saadaan odotella uutta ovea vielä useampi viikko. Lisää voit lukea tästä instagram julkaisustani.

  Olohuoneen sisustus on vaihtunut moneen otteeseen, mutta pintoja ei olla uusittu. Itse asiassa nyt kun sain tämän idean seinän esiin jättämisestä, olen todella tyytyväinen ettei ollakaan uusittu aiemmin, sillä silloin olisin vain halunnut uusia kaikki pinnat. Nyt tilanne on se, että ikkunaseinä on auki ja eilen revittiin auki toinen.

  Seinän esiin saaminen ei sitten käynytkään yhtä helposti mitä ikkunaseinän, sillä yllätyksiä riitti useamman kerroksen verran. Joku menneiden vuosikymmenten asukas tai urakoitsija on askarrellut leikkaa liimaa tyylillä näyttävän tiiliseinän. Siis ihan mielettömän homman on tehnyt, uskomatonta! Jossain vaiheessa tiiliseinä on alkanut kyllästyttämään ja se on laitettu peittoon. Ensin vanerilla ja päälle vielä muutama tapettikerros.

  Huh mikä homma, mutta kun sain laudat esiin, olin rakastunut. Seinä on todella näyttävä ja juuri sellainen mitä ajattelinkin. Seuraava työvaihe tässä onkin sitten miettiä vähän sisustusjuttuja ja tarkoituksenani on maalata tuo vanha, kellastunut mäntykatto vielä jossain kohtaa syksyä vaaleaksi. Olohuoneen kaksi muuta seinää saavat varmasti myös jonain päivänä uudet tapetit tai maalit pintaan eli kaikkia seiniä ei ole tarkoitus repiä auki. Tai no, todennäköisesti joudutaan repimään auki, että saadaan pohjatyöt tehtyä, mutta ne saavat kyllä uudet vaaleat pinnat sitten silloinkin.

  Huikkaan tähän loppuun vielä, että instagram tilini päivittyy joka päivä, joten jos sisustaminen, sekoitus uutta ja vanhaa ja lapsiperheen sisustusratkaisut kiinnostavat, niin tuu seuraamaan! Löydät mut käyttäjänimellä @sariannapesola

   

  Vastaa