• You are currently viewing Olinko muka itsekäs, kun kävin poikien kanssa huvipuistossa?

  Olinko muka itsekäs, kun kävin poikien kanssa huvipuistossa?

  Iltalehti uutisoi, että suomalaisessa huvipuistossa tapahtui joukkoaltistuminen koronalle, kun suuri seurue vieraili huvipuistossa, altistaen samalla muita Linnanmäen vierailijoita. Uutisen tärkeys on selvä, pitäähän ihmisiä tiedottaa tapahtuneesta, mikäli ovat sattumalta samana päivänä (26.7) Linnanmäellä vierailleet.

  Se mitä ei ihan olisi tarvittu, oli ihmisten ilkeämilinen sättiminen ja valitus uutisen kommenttikentässä. ”Kuka idiootti vie lapsiaan huvipuistoon näinä aikoina?”, ”No niin eikö sitä voi yhtä kesää olla ilman huvituksia hölmöt” Ja sitä rataa.

  Me kävimme huvipuistossa ja paljon muuallakin

  En tiedä teistä muista, mutta minulle kotona kökkiminen on yhtä tuskaa. Mikäli ei ole pakko, niin en todellakaan istu koko kesää kotona tai mökillä. Haluan nähdä ihmisiä ja kokea asioita poikieni kanssa. Mistä tiedän, vaikka kaikki taas kiellettäisiin kohta vuodeksi. Haluan tankata normaalia elämää ennen sitä. Tietysti kieltoja tottelen, mutta nyt kun ei ole tullut edes kehotusta pysyä poissa huvituksista, niin toki niihin normaalisti menemme.

  Lue myös: Näin poikaperheessä (katso kuvat!)

  Näen tämän myös yhteiskunnallisesti tärkeänä asiana. Jotta meillä on vuoden-kahden päästä edelleen huvipuistoja, kahviloita ja muutakin kivaa, niin kyllä meidän ihmisten pitää niitä palveluita ja tuotteita myös ostaa ja kuluttaa. Pyhällä hengellä ei yksikään yritys pysy pystyssä, vaikka tätä moni selvästi erheellisesti luuleekin.

  Ainakin niissä huvituksissa, missä me olemme käyneet, on hyvin huomioitu turvavälit ja käsihygienia. Ei mitään valittamista niiden osalta. Näihin kahteen panostaminen onkin varmasti se paras vaihtoehto. Maailmaa ei voida pysäyttää, eikä olettaa, että suurin osa yrityksistä saa kaatua koronan toimenpiteiden vuoksi. Käsihygieniasta ja turvaväleistä voidaan pitää huolta yhdessä.

  huvipuisto

  Jos maskisuositus tulee, niin vähennän liikkumista

  Mikäli kasvomaskien käytön suositus tulee jossain vaiheessa eteen, niin sitten todennäköisesti vähennän tämän tyyppistä ”turhaa” liikkumista. Minua ahdistaa ajatus kasvoilla olevasta kankaasta ja pysyn mielummin poissa, kun pidän maskia naamalla. En tiedä miksi, mutta en pysty esim talvella pitämään kasvojen edessä kaulaliinaa, koska kankaan läpi hengittäminen ahdistaa. Tuntuu että en saa happea.

  Miten muut aiotte ottaa kasvomaskit käyttöön, mikäli sikäli niiden käyttöä tullaan suosittelemaan?

  asuntoauto
  Kävimme tänä kesänä myös ekaa kertaa asuntoautolla kiertelemässä Suomea. Lue siitä lisää ja katso kuvat: TÄÄLTÄ

  Vastaa