• You are currently viewing Miltä se nyt tuntuu, kun kaikki lapset on koulussa?

  Miltä se nyt tuntuu, kun kaikki lapset on koulussa?

  No miltä se tuntuu, kun kaikki lapset on koulussa?”, multa kysyttiin. No, se tuntuu hyvältä. Aluksi se oli surullista (ehkä päivän), mutta pian jo muuttui uudeksi arjeksi. Ihanan helpoksi arjeksi.

  Thank God meidän pojat on tosi omatoimisia ja aamut on niin helppoja kun olla voi. Nämä jäbät herää omaan herätyskelloon, pistää kamat päälle, tekee aamupalan ja lähtee kouluun. Isot auttaa pieniä jos on ongelmia, äitiä ei tarvita. Osaan olla tästä tosi kiitollinen.

  Lue myös: Olinko muka itsekäs, kun kävin huvipuistossa poikien kanssa?

  Aika äkkiä tähän uuteen arkeen tottui. Eilen otin jo ilon irti ja lähdin keskellä päivää Helsinkiin pistämään uuden geelilakkauksen kynsiin. (Kyllä sinne asti, koska se oli siellä kolme kertaa halvempaa, kuin täällä missä asun). Menin rauhalliseen aikaan junaa, joten sain hyvin tilaa istuskella ilman vierustovereita. Kävin pistämässä kynnet edullisesti kuntoon ja sen jälkeen istuin vielä kahvilassa läppärin kanssa hetkeksi tekemään töitä. Oli kiva tehdä vaihteeksi töitä jossain muualla kuin kotona.

  pojat

  No miltä se tuntuu, nyt kun kaikki lapset on koulussa?

  Se tuntuu ennen kaikkea helpolta. Se tuntuu myös edulliselta, koska yksi lämmin ruoka syödään nyt koulussa. Ja se tuntuu hiljaiselta! Jesta tämä talo on hiljainen päivällä. Täällä ei ole kuin minä ja ajatukseni. Saan tehtyä taas työt puolet nopeammin, kuin poikien kesälomalla. Omat kesälomat jäivät aikalailla väliin tänä kesänä.

  Lue myös: Kun kuopus menee kouluun, niin äidin hanat aukeaa

  Se tuntuu uudelta alulta. Ei pelkästään tämän koulun alkamisen vuoksi, vaan paljon muidenkin tapahtuneiden juttujen. Pojat kasvavat ja tarvitsevat minua vähemmän, tai ainakin aivan erilailla. Se tuntuu kiitollisuudelta, olen saanut onnekkaasti pitää poikani tähän asti terveenä ja luonani, heille ei ole käynyt mitään pahaa.

  Se tuntuu onnelta päästä varpaisiin asti!

  Ei vielä yhtään huonoa Wilmamerkintää

  Toisille voi kuulostaa pikku jutulta, mutta meille se on iso juttu. Tästä saan olla iloinen, niin kauan kuin se kestää. Pojasta riippuen meillä on tuo Wilma paukkunut aikaisemmat vuodet melko ahkerasti. Toisilla positiivista ja toisilla negatiivista, jollain ei oikein mitään merkintää. Nyt lukukausi lähti hienosti käyntiin, kun kaikki neljä poikaa on saanut vain positiivisia merkintöjä useampia.

  Nautitaan tästä nyt!

  Ja nautin myös siitä, että koulu on normaalisti lähikouluna. Meidän arkeen tämä toimii 1000 kertaa paremmin, kuin etäkoulu, mikä puolestaan hankaloittaa aivan kaikkea. Joten toivotaan, että asiat pysyvät näin ja pojat käyvät koulunsa siellä missä pitääkin!

  Vastaa