• You are currently viewing Huono ryhti kuntoon nopeasti – Ryhtiremmi kokemuksia

  Huono ryhti kuntoon nopeasti – Ryhtiremmi kokemuksia

  Ryhtiremmi kokemuksia. Kaupallinen yhteistyö: Kipukauppa

  Tykkääkö joku muukin niistä kaikista ennen-jälkeen kuvista, mitä netti on pullollaan? No nyt löytyi ehkä uusin suosikkini, ryhtiremmin käyttäjä ennen ja jälkeen! Ihan huippuja. Aivan kun kuvissa olisi eri ihminen. Vaan ei ole ja sain kokea sen itsekin.

  Mulla ei erityisesti ole ollut mitään ryhtiongelmia, ei ainakaan niin, että olisin sen tiedostanut. Kuviani katselemalla, olen näyttänyt aina ihan ryhdikkäältä. Ryhtiä en siis lähtenyt lähtölkohtaisesti parantamaan. Se mitä minä lähdin ryhtiremmin kanssa hakemaan, oli parempi asento kotiaskareissa, sekä lisäapu jumittuneille niskoilleni.

  Oon jo aikaisemmin saanut tosi hyvän avun rentouttavasta niskakeinusta, mutta koska työskentelen päätteellä joka päivä, niin mikään apu näihin jumeihin ei varmasti ole liikaa. Kaikki apu otetaan ilolla vastaan.

  Ryhtiremmi: nopea toimitus ja helppo käyttää

  Mitään en inhoa niin paljon, kuin hankalia laitteita ja ohjeita. Sitä ei tarvinnut pelätä ryhtiremmin kanssa, sillä se oli paketissa valmiina heti käytettäväksi. Kiristin vähän hihnoja itselleni sopivammaksi ja ei kun menoksi.

  Aluksi ryhtiremmin käyttäminen tuntui oudolta. Se kiristi jotenkin hassusti ja veti uuteen asentoon olkapäitäni. Tai siltä minusta siinä vaiheessa vielä tuntui. En pystynyt pitämään ryhtiremmiä aluksi pitkiä aikoja, sillä se tuntui jotenkin oudolta.

  Pikkuhiljaa kuitenkin huomasin, että  tunne alkoi muuttumaan helpommaksi. Pystyin pitämään päivä päivältä ryhtiremmiä jo pidempiä aikoja ja lopulta en oikeastaan enää edes tuntenut, että se on minulla päällä. Pystyn nyt viikkaamaan pyykkejä, istumaan koneella ja toimimaan ihan normaalisti ryhtiremmin kanssa, mutta ryhdikkäässä asennossa.

  Poikien mielestä ryhtiremmi on tosi makee henkivartian asevyö.

  ryhtiremmi käytössä

  ryhtiremmi

  Ryhtiremmin hyödyt

  • Ryhtiremmi korjaa asentoasi ja muistuttaa kehoasi oikeasta ryhdistä.
  • Ryhtiremmi vähentää tai jopa poistaa niska – ja hartiakivut.
  • Ryhtiremmi parantaa ryhtiä ja samalla itsetuntoa.
  • Ryhtiremmi parantaa myös aineenvaihduntaa, sillä ryhdikäs asento mahdollistaa paremman aineenvaihdunnan ja verenkierron rasittuneille pehmytkudoksille.

  Huom! Ryhiremmiä käytetään muistuttajana, eikä pakottamaan hyvää asentoa. Näin ryhdin korjaaminen tapahtuu omia lihaksia käyttäen, eikä ryhtiremmi passivoi omia ryhdinylläptolihaksia.

  Tutustu ryhtiremmiin TÄÄLTÄ!

  Miten ryhtiremmi auttoi minua?

  Ryhtiremmi korjasi asentoani hieman parempaan, jopa silloin, kun en käytä ryhtiremmiä. Tämä oli yllättävää, sillä en kokenut ryhtini olevan mitenkään huono aikaisemmin. Näköjään siinä oli kuitenkin parantamisen varaa.

   

  Ryhtiremmi toden totta vei myös niskoistani pois sen jatkuvan lupsuvan tunteen, mikä siellä oli päivästä toiseen. Kipuja minulla ei ole enää niskakeinun käytön aloituksen jälkeen juurikaan ollut, mutta niskoissa on tuntunut kaikenlaista outoa paukuraa. Ryhtiremmin käytön jälkeen olen huomannut, että kaikki ylimääräinen on sieltä lähtenyt jotenkin liikkeelle. Ilmeisesti oikea ryhdikäs asento on auttanut.

  Oli niin siistiä päästä ottamaan itsestäni ennen ja jälkeen kuvat. Aivan mieletöntä, että hyvän ryhdin omaavallakin näkyy käytön jälkeen jotain eroa. Voin vain kuvitella hyötyä niille, joiden ryhti on alunperin todella löysä.

  ryhtiremmi kokemuksia

  Lue lisää ryhtiremmistä

  Ryhtiremmille ilmainen Postipaketti toimitus, koodilla: POIKIENÄIDIT-RR

  Kommentit

  1. Karla Loppi

   Mutta kuvassa näyttää kuin lantiosi olisi kallistunut eteen samaa tahtia kuin hartiat taakse, eikä kyseessä näin olisikaan oikeasti parantunut ryhti vaan syvempi notko?

   Kiitos kuitenkin esittelystä etsin jotakin tällaista tuotetta.

   1. Jonna

    Notkoselkä minulla on ollut kyllä aina, siitä baletinopettajakin huomautteli lapsena.

  2. Kaisa

   Kiitos ryhtiremmin arviosta. Mites, eikö se hankaa kainaloista ja haise parin päivän käytön jälkeen kainalohieltä? Voiko sitä pestä?
   Näyttää niin paksulta kainaloiden kohdalta, että luulisi hankaavan.
   Tarvitsen apua ryhtini kanssa, joten tämä tuote kiinnostaa kovasti. Kuulemisiin!

   1. Jonna

    Mulla se ei sitten vissiin osunut kriittiseen paikkaan kainaloon, koska ei ainakaan vielä haise miltään. Mutta uskoisin,että tuon voisi pestä pesukoneessa. Kannattaa kuitenkin vielä varmistaa kipukaupasta.

  3. Saara

   Kuulostaa ihan kivalta, mutta ennen ja jälkeen kuvien vertailu on hankalaa, johtuen eri vaatteista ja hiustenlaitosta.

  4. Jäsenkorjaaja

   Ryhti ei tuossa ole vieläkään kohdillaan vaan alaselkä menee liikaa ”kuopalle” joka voi aiheuttaa pidemmän päälle alaselkävaivoja. Suosittelen ihan koko kropan hierontaa jolla saa löysättyä tuota alaselän kireyttä ja jumppaa jolla saa ryhdin paremmaksi.

   1. Jonna

    Mulla on ollut koko ikäni notkoselkä, mikä taitaa olla ihan rakenteellinenkin juttu. Mutta ehdottomasti hierontaa tarttisin myös, aikamoiset lukot on ollut viime vuosina juuri alaselässä.

  5. Iida

   Hartioiden asento on kyllä kuvista päätellen parantunut, mutta oon huolissani tosta sun lantion kallistumisesta, kuten moni muukin. Ootko koskaan käynyt fysioterapeutilla puhumassa sun selästäsi? Fysioterapeutin tapaaminen yleensä aina auttaa virheasentoihin (myös rakenteellisiin), ja ammattilaisen suunnitteleman kuntoutuksen jälkeen voisit saada sun notkon kuntoon. Vaikkei notko nyt vaivaa, voi olla, että vanhemmiten se alkaa vaivata, jos selkää tukevaa lihaksistoa ei oikeaoppisesti vahvista.

   1. Jonna

    miten tuon lantion kallistumisen siis näkee? Sivukuvasta tuskin?

    1. Laura

     Nimenomaan sivukuvasta. Lantio on siis keikallaan eteenpäin. Mulla on samanlainen asento. Lonkan lähentäjät on lyhentyneet ja vaatis sitkeää jumppaa. Asento aiheuttaa painetta rangan alaosaan ja seisoessa kipeytyy herkästi. Peppu näyttää kyllä hyvälle silleen. 😉

     1. Jonna

      Lonkkien kanssa mulla onkin ollut aina hierojan mukaan jotain ongelmia. Alaselkä on ollut koko mun elämän sellainen, että on kipeytynyt herkästi seistessä. En oo asiaa sen enempää ihmetellyt. Pitääpä jossain vaiheessa miettiä fysioterapiaa, kiitos.

  6. Emppu

   Mitä kokoa käytit? Miten oikean koon saa selville?

   1. Jonna

    Mä otin S-koon. Koot menee painon mukaan, S on 50-65kg, M on 62-85kg, L on 75-110kg ja XL on yli 110kg

    1. Emppu

     Huomasin ja tulo olikin hankalaa kun olen minusta s ja m välillä., 64kg. Oliko sinusta nafti? Miltä koko vaikutti.

     1. Jonna

      Siinä on kyllä vielä säätölenkit, eli siinä mielessä varmasti sopii, vaikka ottaisi vähän ”vääränkin” koon. Ehkä ottaisin mielummin pienemmän ja sitten niillä säädöillä isointaisin? Mutta tarkista nyt vielä, että siinä on vaikkapa vaihto-oikeus.

     2. Anna

      Mulla sama ongelma, samojen 2 koon välissä. Riippuu varmaan myös, onko paino missä päin kehoa. Itse oon pitkä ja laiha, mut s-koon paidat kirraa hartioista. Joko Emppu tilasit ja testasit?

  7. Helena Huhranen

   Ottaisitko kuvat sama vaate päällä?
   Kiitos!

   1. Jonna

    En kyllä enää ala räpsimään uusia kuvia. 🙂 Kipukaupan sivuilla löytyy hyviä kuvia missä mallilla on samat vaateet molemmissa.

  8. Eila

   Kannattaa käydä vielä fysioterapeutilla varmistamassa oikea kehon ja pään asento ennenkuin on uusia ongelmia tiedossa.

  Vastaa