• You are currently viewing Sisustukseen lämpöä ja runsautta

  Sisustukseen lämpöä ja runsautta

  Kun aurinkoisen kesän jälkeen illat alkavat hämärtyä, huomaan kaipaavani sisustukseen lämpöä ja runsautta. Pitkään mielessä pyörinyt ajatus makuuhuoneen päätyseinän muutoksesta saikin pari viikkoa sitten tuulta purjeisiin, kun siivouspäivän yhteydessä kaivoin kaapeista erinäisiä sisustusesineitä ja annoin fiiliksen viedä.

  Makuuhuoneen sisustus nyt
  Kirpparilöydöillä runsautta sisustukseen

  Lähdin luomaan tätä runsaampaa fiilistä niin, että riisuin seinältä kaiken ja keräsin myös kaikki sängynpäädyn päällä olevat tavarat pois. On helpompi lähteä hahmottelemaan sisustukseen uutta, kun tila on niin sanotusti tyhjä.

  Naulakko seinällä on aiemmin ollut lastenhuoneessa ja siinä roikkuva valaisin eteisessä. Kukka-amppeli on yksi diy-projekteistani, seinällä oleva rottinkialunen 20 sentin kirpparilöytö. Teen todella usein sitä, että sen sijaan, että uusisin koko sisustusta, vaihtelen tavaroiden paikkaa huoneesta toiseen. Sillä keinolla saan juuri sitä kaipaamaani vaihtelua, mutta euroja ei kuitenkaan mene laisinkaan.

  MAKUUHUONEEN SISUSTUS ENNEN

  Tässä alla on kuva aiemmasta sisustuksesta, joka oli ilmeeltään pelkistetympi ja raikkaampi. Vaikka siitäkin kovasti pidin, huomaan syksyn tullen haalivani taas enemmän tavaraa ympärilleni. Sitten joulun jälkeen karsinkin taas isolla kädellä! 😀

  Toisinaan olen myös nopea kierrättämään minulle tarpeettomia esineitä pois, mutta on minulla onneksi kaapeissa aina joitain sisustusesineitä, joita pystyn hyödyntämään kun se inspiraatio iskee ja on pakko päästä luomaan ASAP. 😀

  Makuuhuoneen sisustus ennen

  Jos haluat pysyä mukana minun kaikissa sisustuskäänteissä, suosittelen laittamaan instagram tilini seurantaan.

  Syysterkuin, Sarianna

  Vastaa