• You are currently viewing Alle sata yötä jouluun!

  Alle sata yötä jouluun!

  sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *merkillä Alle sata yötä jouluun, voitko uskoa? Mä en oo mikään yltiö jouluihminen, mutta silti mun mielessä pyörii jo ajatus, että alle sata yötä jouluun! Siis mihin tää vuosi on oikein mennyt? Viikot menee sellaisella vauhdilla, viikonlopuista puhumattakaan!

  Aika tarkasti puoli vuotta sitten siirryttiin poikien kanssa etäopiskeluun ja päiväkotilainenkin jäi kotiin. Kesä oltiin enimmäkseen kotinurkilla, ahkeroitiin talon maalauksen ja terassiprojektin parissa ja käytiin jonkun verran mökillä. Nyt yhtäkkiä ollaankin taas jo kuukauden päivät oltu kiinni arjessa, jossa koululaiset lähtee kouluun ja eskarilainen omaan ryhmäänsä.

  Arkeenpaluu on tuntunut kyllä tosi hyvältä. On ihanaa, että lapsilla (ainakin tällä hetkellä) on mahdollisuus käydä koulussa / eskarissa ja saada päivittäin tavata kavereita ja elää mahdollisimman normaalia arkea. Toivon mukaan saadaan myös jatkaa tällaisessa arjessa. <3

  Tennarit, jumppapussi ja pipo *Junkyard.fi

  ALLE SATA YÖTÄ JOULUUN

  Mitenköhän tänä vuonna joulunvieton käy? Onko rajoituksia, saako Suomen sisällä matkustaa sukulaisten luo joulunviettoon? Aika jännät kuukaudet kyllä edessä jos siltä kantilta ajattelee.

  Viime vuonna meidän joulunajan sisustus näytti tältä. Valkoista, pehmeitä materiaaleja ja kirkasta lasia, joiden pinnat niin kauniisti heijastivat valoa. Luulen, että tänä vuonna mennään kutakuinkin samanlaisella tyylillä. Toki oman rouheutensa sisustukseen tuo nyt tämä esiin otettu lautaseinä, mutta tämä on jo itsessään niin kodikas ja lämmin elementti, että uskon sen vain lisäävän tunnelmaa jouluisempaan suuntaan.

  Vastaa