• You are currently viewing Vuosia mielessä pyörinyt haave

  Vuosia mielessä pyörinyt haave

  Mainos Fispars Oy Vuosia mielessä pyörinyt haave terassirakentamisesta sai tänä keväänä tuulta purjeisiin ja nyt voin ilokseni todeta, että meillä on terassi! Ai että, skipataanko talvi ja hypätään suoraan ensi kevääseen? Pikkulinnut laulaisivat, kevätauringon ensimmäiset säteet lämmittäisivät poskipäitä ja voisin vihdoin alkaa sisustamaan terassia.

  Meidän talo on 60-luvun alussa rakennettu ja ostettaessa piha oli sellainen ns perinteinen, vanha puutarha. Paljon omenapuita, marjapensaita ja ulkokalusteille oli paikka syreenipuskien keskellä. Ihan kiva, muttei kuitenkaan meidän näköinen. Pihaa ollaankin vuosien kuluessa muokattu omiin tarpeisiin sopivaksi ja nyt tosiaan vihdoinkin päästiin terassirakentamisen kimppuun.

  KUN YKSI HAAVE TOTEUTUU

  Nyt ollaan jo niin pitkällä syksyssä, että terassin käyttö perustuu lähinnä tämän paljun lämmittämiseen ja yhteiseen perheaikaan siellä lilluessa. Me valittiin Fisparsin tee se itse vaihtoehdoista 8 hengen ja 1400 litran QUATTRO.

  Tee-se-itse palju paketeissa  ei ole mitään läpivientejä tehty valmiiksi, joten voi itse päättää miten ja mihin kaikki paljun varusteet haluaa sijoittaa. Paljun voi tilata joko ilman mitään lisävarusteita, tai halutessa mukaan voi valita mm. tunnelmallisia led-valoja, poreet ja vesihieronnan.

  PALJU ON TERASSIN KRUUNU

  Meidän terassi on muutoin rakennettu ruuvipaalujen varaan, mutta paljun kohdalla maaperä on niin kivinen, että paljun kehikko tehtiin harkkojen päälle. Fisparsin nettisivuilta pystyy tilaamaan myös paljuja, jotka toimitetaan käyttövalmiina. Meillä mies kuitenkin niin paljon touhuilee erilaisten projektien parissa, että uskallettiin valita tämä tee se itse malli ja asentaminenkin sujui suht helposti.

  Varmaan sanomattakin on selvää, että palju on lasten mieleen! Poikien toimesta paljussa on jo keretty tehdä sukellusharjoituksia ja leikkiä erilaisten kylpylelujen kanssa. Syksyn edetessä ja ilmojen viiletessä täytyy kyllä kutsua kaveritkin koolle ja viettää iltaa aikuisten kesken. Ai että, melkein tunnen jo ihollani sen lämpimän veden ja kylmän, huurteisen juoman käsissäni. Ilon ja nauruntäyteisen illan syyshämärässä, lähimpien ystävien kanssa. Syksy on oikeastaan aika jees!

  www.fispars.fi
  Valikoima kattaa yli 30 mallia ulkosaunoja ja 70 mallia puulämmitteisiä kylpytynnyreitä. Kaikki Fisparsin ulkosaunat ja puiset kylpytynnyrit ovat ympäristölle turvallisia ja myrkyttömiä.

   

   

  Vastaa