• You are currently viewing Mulla on uusi yhtiökumppani! Kuinka jännää!

  Mulla on uusi yhtiökumppani! Kuinka jännää!

  Mulla on uusi yhtiökumppani!

  Kuten Poikien Äidit aikaisemmin jo tiedotti, niin kävimme syys-lokukuun vaihteessa läpi omistajan vaihdoksen. Sanna jäi pois toiminnasta, omasta halustaan ja minä jouduin samalla punnitsemaan, että jäänkö pyörittämään poikien äitejä yksin vai etsinkö Sannan tilalle uuden yhtiökumppanin.

  Koska toiveissa on vielä joskus jatkaa siitä mihin jäätiin (ennen koronaa), niin totesin, että yksin en tätä kaikkea voi, pysty tai jaksa pyörittää. Sosiaalisen median ja artikkeleiden lisäksi, Poikien Äidit järjestävät tapahtumia ja tempauksia, joita ei pysty kukaan ihminen yksin toteuttaman. Tarvitsin yritykseen toisen äidin, jolla on samanlainen palo, kuin minulla, viedä asioita eteenpäin.

  Päätös oli selvä, jos en löydä yhtiökumppania, niin poikien äidit joudutaan pikkuhiljaa lopettamaan.

  Yhtiökumppani löytyi läheltä

  Uusi yhtiökumppani löytyi kuitenkin läheltä ja nopeasti. Poikien Äidit toiminnassa jo pitkään mukana ollut Sarianna ilmaisi kiinnostuksensa astua puikkoihin ja se olikin oikeastaan heti sillä selvä. Parempaa tyyppiä tähän ei olisi löytynytkään. Sarianna oli jo tuttu poikien äideille, toi mukanaan rautaista sosiaalisen median osaamista ja sitä intoa, mitä nyt todella tarvitaan!

  Me ollaan pyöritelty ja pohdittu Sariannan kanssa poikien äitien toimintaa nyt paljon ja meillä on huippu ideoita mitä lähdetään teidän kanssa toteuttamaan. Odottakaa vaan, hyvä tästä tulee!

  Vähän Sariannasta: Sarianna on kolmen pojan äiti Paraisilta. En ole vielä nähnyt Sariannan perhettä henkilökohtaisesti, mutta se on ehdottomasti ”työlistalla” tulevaisuudessa. Sarianna on varhaiskasvatuksen ammattilainen, mutta siirtyi pois oravanpyörästä oman sisustuspainotteisen instagraminsa myötä. Sariannalla on myös blogi. Sarianna kirjoitti myös tänään blogiinsa, tästä jännittävästä uudesta asiasta.

  Jonna ja marianna
  Sarianna ja Minä!

  Lokakuu ja uudet tuulet

  Nyt on siis lokakuu ja kaikki alkaa alusta. Kesä on ohitse, lehdet tippuvat puista ja meidän yritys alkaa ikään kuin alusta. Mä uskon, että nyt alkaa hyvä aikakausi. Tämä on kaunein syksy mitä olen ikinä nähnyt ja uskon, että myös hyvää aikaa meidän toiminnalle kehittyä ja antaa hyvää yhteisöllemme.

  Onhan nämä edelleen jänniä aikoja, eikä yhtään tiedä miten korona vielä vaikuttaa kaikkeen, mutta päivä kerrallaan mennään. Ei huolta huomisesta. Nautitaan syksyn upeista väreistä ja toisistamme! Kaikki kyllä järjestyy.

  Kiva Sarianna kun lähdit tähän mun kanssa! <3

  Vastaa