• You are currently viewing Tammikuussa asetetut tavoitteet – ovatko toteutuneet?

  Tammikuussa asetetut tavoitteet – ovatko toteutuneet?

  Tammikuussa kirjoitin, että tämä on vuosi, jolloin aion kiinnittää entistä enemmän huomiota perheen kanssa vietettyyn yhteiseen aikaan ja positiiviseen ajatteluun. Olin myös asettanut itselleni tavoitteen, että aion viedä omaa tekemistäni eteenpäin.

  Mikä fiilis siis nyt kun tammikuussa kirjoitetuista ajatuksista on kulunut 10 kuukautta?

  Omaa tekemistä olen saanut vietyä eteenpäin ja siitä juuri kirjoitinkin täällä. Mä myös uskon vahvasti siihen, että kaikella on tarkoituksensa. Koronakevät saneli uudet ehdot. Lapset jäivät koulusta ja päiväkodista kotiopetukseen ja perheen  kanssa vietetty yhteinen aika lisääntyi.

  Ensimmäiset etäviikot olivat kyllä enemmänkin kaaosta kuin ihanaa, perheen kanssa vietettyä yhteistä aikaa. Siinä vaiheessa kun alettiin löytää meidän perheen tapoihin sopivat rytmit kotikouluun ja oman työn yhteensovittamiseen, arki alkoi sujua. Viikonloppuisin nautittiin yhteisestä perheajasta. Ulkoiltiin luonnossa ja tehtiin retkiä lähimetsiin.

  Lapset rakastavat luonnossa liikkumista

  Meidän pojat viihtyvät todella hyvin luonnossa ja metsissä. He keksivät hyvin puuhaa ja on ihana seurata, miten poikien mielikuvitukset elää sitä mukaan kun metsäpoluilla tulee uusia juttuja vastaan. Vaikka metsät on täynnä mahdollisuuksia kiipeilyyn, leikkiin ja luovuuteen, emme mielestäni käy metsissä riittävän usein. En kuitenkaan vielä suostu heittämään hanskoja tiskiin ja luovuttamaan. Olen kuullut, että pienten tavoitteiden saavuttaminen lisää onnellisuutta, joten olkoon tämä vieläkin yksi meidän perheen ja minun pieni arjen tavoite. Aina ei tarvitse tavoitella kuuta taivaalta, sillä jo pienet arjen tavoitteet lisäävät onnellisuutta. <3

  Nyt vain toivotaan, että säät suosivat ulkoleikkejä vaikka taitaapa sekin olla enemmän asenteesta ja varusteista kiinni! 😉

  Vastaa