• You are currently viewing Vanha lautaseinä on tunnelmaltaan mieletön

  Vanha lautaseinä on tunnelmaltaan mieletön

  Tämä lautaseinä on kyllä niin ilahduttanut kotona vietettyjä hetkiä. Nyt kun illat ovat jo pimeitä ja syksyn myötä koti-illat vain lisääntyvät, en voi muuta sanoa kuin että tuo lautaseinä on ihana. Se ei siis myöskään ole tapettia. Sitäkin minulta on useampaan otteeseen jo kysytty.

  Muistan hyvin, miten tähän aikaan vuodesta olen aiempina vuosina ripustellut useita kausivaloja ja kaivannut kotiin sitä niin kutsuttua hygge fiilistä. Tänä vuonna minusta tuntuu, että sitä tunnelmaa ei ole tarvinnut erikseen luoda. Tunnelman luo jo itsessään tuo seinä.

  Uuden terassioven myötä, luonnonvaloa tulvii sisään entistä enemmän. Lisää kuvia ja tunnelmointia meiltä löydät instagram tililtäni @sariannapesola
  Lautaseinä löytyi ns. vahingossa kun seinä puhkaistiin terassinovea varten.

  LAUTASEINÄ ELÄÄ VALON TAHTIIN

  Päiväsaikaan isoista olohuoneen ikkunoista sisään tuleva auringonvalo leikittelee lautaseinän pinnoilla, kun taas illan tullen fiilis huoneessa muuttuu niin kodikkaaksi. Ripustin katon rajaan tuollaisen ihan perus ”marketti” valosarjan. Se tuo iltaisin juuri sopivan pientä valoa tunnelmointiin.

  Hygge on norjan- ja tanskankielinen sana, jolla tarkoitetaan mukavuuden ja kodikkuuden tunnetta, joka yhdistetään myös hyvinvointiin ja seesteiseen mielialaan.

  Seinä on alkuperäinen, peräisin 60-luvulta

  Nyt kun olohuone ei oikeastaan kaipaa sen kummempia kausivaloja, täytyy minun varmaan alkaa ripotella niitä kodin muihin tiloihin. 😀 Minusta on ihanaa aamuisinkin heräillä kahvinkeittoon ja sytytellä pieniä, hentosia valoja kodin eri tiloihin, kuin kirkkaita, koko huoneen valaisevia valoja.

  Lue myös: Sorkkarauta käteen ja olohuone uusiksi

  Vastaa