• You are currently viewing Kaunis ja toimiva lajitteluastia kodin kierrätysmateriaaleille

  Kaunis ja toimiva lajitteluastia kodin kierrätysmateriaaleille

  Kaupallinen yhteistyö Orthex Pahvia, muovia, metallia… Tuskailin pitkään tilannetta, että tarvitaan kotiin isompi lajitteluastia! Vaikka meillä onkin kohtuu uusi keittiö ja yhteen 80 cm leveään keittiönlaatikkoon hankimmekin remontin yhteydessä erikokoisia lajitteluastioita, eivät ne riittäneet mihinkään. Sanomalehdet keräsin eteisen lattialle paperikassiin, pahvit auton takaluukkuun ja sitten kun takaluukkuun olisi pitänyt nostaa jotain muuta, olikin siellä edelleen ne pahvit. 😀 Muovijätettäkin tulee ihan tajuton määrä jo muutamassa päivässä! Kodin eri nurkat tursuivat kierrätysmateriaaleja, kunnes keväällä päätin ottaa härkää sarvista ja tehdä turhauttavalle tilanteelle muutoksen!

  Kaunis ja toimiva lajitteluastia kodin kierrätysmateriaaleille

  Monikäyttöiset, sisustukseenkin sopivat lajitteluastiat löytyivätkin yllättävän läheltä. SmartStore™ Collect on suomalaista muotoilua edustava konsepti. Iso 76 litran laatikko valmistetaan kierrätysmateriaalista Suomessa ja pienemmät 13 litran lajittelulaatikot ja niiden kannet kierrätysmuovista Ruotsissa. Helposti puhdistettava pinta toimii hyvin niin keittiössä kuin eteisessäkin ja vahvan bambukannen vuoksi tätä voi tarvittaessa käyttää myös istuimena. (max 100 kg)

  Täytä lajitteluastia kotona ja kurvaa kierrätyspisteelle

  Lajitteluastiat on kätevät nostaa autoon, ajaa kierrätyspisteelle ja kurvata tyhjien laatikoiden kanssa taas kotiin. Auton takaluukkukin pysyy siistinä, kun kierrätettävät materiaalit eivät pyöri ympäri takaluukkua. Pahvia meillä tulee myös paljon, joten olenkin varannut yhden ison 76 litraisen laatikon kokonaan niille, en siis laittanut pienempiä lajitteluastioita ollenkaan sen sisään.

  Lajitteluastioiden avulla auton takaluukkukin pysyy siistinä

  Vastaa