• You are currently viewing Led-tauluilla tunnelmaa kotiin ja täytettä joulupaketteihin

  Led-tauluilla tunnelmaa kotiin ja täytettä joulupaketteihin

  Yhteistyössä joulutunnelma.fi verkkokauppa.

  Led-tauluilla tunnelmaa kotiin ja täytettä joulupaketteihin

  Kuten olen jokusen kerran kertonut, rakastan joulua. Joulustressaaja en kylläkään ole, vaan järjestelen meidän joulun aina ajoissa niin, että missään vaiheessa ei tule kiukkua eikä kiirettä. Tykkään itse tunnelmallisista ja suht hillityistä koristeista – on ihanaa saada valoa ja tunnelmaa pimeneviin iltoihin. Jo viime vuonna hankin pari led-taulua, joihin ihastuttiin aivan totaalisesti.

  Kun illat alkoivat hämärtyä, surffasin Joulutunnelma-verkkokauppaan, sillä siellä on joulu ympäri vuoden – parasta mulle. Ihan mielettömän valikoiman lisäksi kyseessä on tosiaan kotimainen verkkokauppa, joten samalla suositaan suomalaista.

  Led-taulujen osalta valikoima oli tosiaan kattava niin kokojen kuin mallienkin puolesta: on isoja ja pieniä, moderneja ja perinteisiä, eläinaiheisia ja autoaiheisia… Itse näin tässä todella hyvän välin pienten tai vähän isompienkin joulupakettien hankintaan. Pienimmät led-taulut ovat ihana korvike esimerkiksi perinteisille joulukorteille!

  Omaan kotiin sekä vanhempieni joululahjapakettiin päätyivät puhallettavat led-taulut. Taulun edessä on siis pieni (hyvin huomaamaton) reikä, johon puhaltamalla taulun kynttilät syttyvät ja sammuvat. Ideana hurmaava ja toimii kivasti myös käytännössä. Alla olevassa videossa näkyvä tarra näyttää reiän paikan, eikä sen pois ottamisesta jää tauluun jälkeä tai ikävää pintaa.

  Lisäksi lapset valitsivat vielä suuren taulun, jossa vanhan auton lavalla kuljetetaan joulukuusta lumisessa maisemassa – tästä sukeutui oma lempparini. Nyt kun ainakin osassa Suomea on edelleen melko ikävä tilanne, saa Joulutunnelmasta tilattua kätevästi paketit noutopisteeseen tai vaikka suoraan kotiovelle, ilman kaupoissa pyörimistä. Joulutunnelman valikoimasta löytyy muuten myös aivan ihania joulukoristeita sekä suloisia somisteita pieneen tonttukylään, mutta siitä lisää myöhemmin!

  Vastaa