• You are currently viewing Tekemistä lapsille ja lastensynttäreille -Äxön onnenkeksit

  Tekemistä lapsille ja lastensynttäreille -Äxön onnenkeksit

  Kaupallinen yhteistyö: Onnenkeksi Oy  Pohditko kuumeisesti ohjelmaa ja tekemistä lastensynttäreille?

  Oletko kuullut lapsille suunnatuista Äxön onnenkekseistä? En minäkään, ennen kuin juttelin keksien kehittäjän Annan kanssa ja minulle selvisi tämä aivan loistava keksintö! Kyseessä on onnenkeksit lapsille. Tämä hauska ja toiminnallinen onnenkeksi, tuo esimerkiksi syntymäpäiville mukavaa lisäohjelmaa.

  lasten onnenkeksi

  axon onnenkeksit

  Mikä on Äxön onnenkeksi?

  Alkuperäiset onnenkeksit ovat pieniä makeita leivonnaisia, joita tarjoillaan jälkiruokana joissain kiinalaisissa ravintoloissa, ei kuitenkaan Kiinassa. Keksit ovat lähtöisin Japanista. Tyypillinen onnenkeksi on puolikuun muotoinen, ja sen sisällä on paperi, jossa on sanontoja tai onnennumeroita.

  Äxön onnenkeksi on kuitenkin paljon muuta, kuin sanontoja ja numeroita, se on nimensä mukaisestä äxöniä! Jokainen onnenkeksi sisältää jonkun hauskan haasteen, joka lapsen tulee suorittaa. Osa tehtävistä on mahdollisuus suorittaa heti, osa niistä suortitetaan ajan kanssa. Jokatapauksessa jokainen tehtävä on hauska ja se sisältää jotain toimintaa.

  Hauskat tehtävät ovat osittain lasten suunnittelemia. @eurohoo, TikTok vaikuttaja, jonka kuvakin komistaa Äxön onnenkeksejä, keräsi lapsilta erilaisia ideoita onnenkeksien tehtäviksi ja niistä 100 parasta pääsi mukaan kekseihin. Kaikkia tehtäviä en tietenkään halua paljastaa, mutta meidän poikien ekoista kekseistä tuli esimerkiksi tehtävät laittaa kengät vääriin jalkoihin ja lähteä siten kouluun. Yksi tehtävä oli syödä jotain aina tasatunnein, tämä erityisesti nauratti poikia. Poikien mielestä hauskin juttu oli kuitenkin, kun Oliverin piti pompotella palloa koko koulumatka. Hän teki sen pyörän päältä! Pojilla oli super hauskaa tehtäviä tehdessään. Haasteen voi myös halutessaan jakaa TikTokkiin.

  onnenkeksi lapsille

  tehtävä

  Maistuukin vielä hyvällä

  Mutta se mikä näissä Äxön onnenkekseissä on parasta, on se, että ne myös maistuu tosi hyvälle. Makuna on vanilja ja keksit halkeilevat hauskasti suussa. Meille vanhemmille ilouutinen on erityisesti se, että keksit eivät sisällä E-aineita. Keksit ovat myös vegaanisia ja laktoosittomia.

  Kun annoin pojille keksilautasen eteen, niin onnenkeksit hujahtivat hetkessä kurkusta alas. Tekstit ja tehtävät niiden sisällä, varmasti vauhdittivat asiaa. Jokatapauksessa hauskaa oli. Pojat innostuivat availemaan myös aikuisille tarkoitettuja onnenkeksejä, joissa sisältönä mm. suomalaisten runoilijoiden ja kirjailijoiden viisauksia, sekä rakkauteen liittyviä aiheita.

  Erilaiset onnenkeksit löydät TÄÄLTÄ

  axon onnenkeksi

  Ensikerralla kun järjestätte synttärit tai illanistujaiset, niin muistakaa nämä hauskat Äxön onnenkeksit osana juhlatarjoilua ja ohjelmaa! Lapset ja aikuiset tykkäävät! TILAA ja pidä hauskaa.

  Vastaa