• You are currently viewing Me ajetaan meidän autot ihan loppuun, mutta nyt jo hävettää

  Me ajetaan meidän autot ihan loppuun, mutta nyt jo hävettää

  Ollaanko ainoita, jotka ajavat autot ihan loppuun?

  Me ei olla Pekan kanssa kumpikaan niin autojen perään. Autossa tärkeintä on meille oikeastaan sen turvallisuus, mikään muu ei merkkaa. Toki ekologisuuskin on tärkeää, mutta siinä sitten näyttelee tulot aika isoa osaa. Mitään järkyttäviä lainoja ei voi auton vuoksi ottaa. Siinä joutuu siis valitettavasti tinkimään.

  Meillä on kaksi autoa ja ollaan aikoja sitten päätetty, että ajetaan noi autot ihan loppuun. Eli ei vaihdeta, ennen kun ne hajoaa alle, tai niillä ei saa enää ajaa.

  Rämisevät romut ja mua hävettää

  Hirveen hyvä suunnitelma on ollutkin. Molemmat autot on ollut meillä jo ikuisuuden. Lähemmäksi 10 vuotta, jos en väärin muista?

  Molemmat autot on aivan kamalassa kunnossa. Toisessa on teippiä sekä lommoa ja toisessa pakoputki pärisee kuin ralliautossa. Molemmat on aina mennyt katsastuksesta läpi, jos jostain on tullut huomautus, niin se on korjattu. Ja auto taas toimii.

  Nyt mua on alkanut kuitenkin vähän hävettää ajaa noilla romuilla. Oon huomannut, että mulla on kauhea autokuume, sellaista en ole potenut koskaan ennen. Olisi ihaninta luopua autoista kokonaan, mutta harrastusten ja miehen työn sijainnin vuoksi se ei onnistu. Joten on pakko kuumeilla uudesta autosta. Olisi mahtavaa jos pärjättäisiin yhdellä.

  Kun kuskasin mun kummityttöä kavereineen ostoksille, niin tyttöjen mielestä mun auto oli jo niin rämä, että se oli jopa hauska. Onhan se kiva huvittaa nuorisoa, jos ei muuta. Eikä huvittavuutta auta yhtään se, että autoni on kuin kaatopaikka. En yhtään jaksa siivota sitä. Se on täynnä välipalakääreitä, palloja ja pulloja. Hyvä jos mukaan mahtuu.

  auto

  Millainen auto?

  Tämä autokuume tuli mulle niin yllätyksenä, että en yhtään ole osannut suhtauta tähän tunteeseen. Katselen ihan erilailla autoja, kuin koskaan aikaisemmin. Tähän asti olen kuumeillut elämässäni vain vauvoja ja lemmikkejä, tämä on ihan uutta.

  Autoa ei olla nyt hankkimassa, ennen kun nuo ei enää kulje, mutta mielenkiinnosta voisitte silti kertoa, että minkälainen auto teillä muilla suurperheellisillä on käytössä? Meillähän on 7 henkeä ja koirakin vielä, joten tilaa pitäisi olla. Voin sitten jatkaa kuumeilua!!! Ja ihailla samalla kaikkia teidän vinkkaamia autoja.

  Ollaanko me ainoita, jotka ajaa autot ihan loppuun?

  Kommentit

  1. Janne

   Ette. Meillä on Volvo V70 2000 ja Citroen Xsara 2000. Kummankin huollan ja korjaan itse siten että ne ovat teknisesti uutta vastaavassa kunnossa ja siistejä sisältä. 500€ autosta ei enää pieni kolhuja korjata, itse olen paikkamaalannut, jos tarvetta on.

   Näillä olisi tarkoitus ajaa kummallakin vähintään 500 000 km, minkä nämä hyvin hoidettuina kulkevat. Jäljellä on siis ainakin 400 000km eli voi olle ettemme koskaan enää osta yhtään autoa lisää. Sisäki kun ajamisen kuluja nostetaan on syytä painaa kaluston pääomakustannukset nollaan, eli uusi auto ei ole järkevä valinta.

   1. Jonna

    Jes, hyvä me! 🙂

  2. Mursu

   Jos haluat oikeasti hyvän, niin Chevrolet Trans Sport (valmistus lopetettu kyllä jo joku 15 v. sitten) tai Chevrolet Suburban tai Ford Flex… Jos ihan ok riittää, niin Chrysler Grand Voyager. Tsemppiä kuumeiluun!

  3. Jonna

   Heips! Me ajetaan autot loppuun mutta meillä ei kovin montaa vuotta siinä mene n. 60 000km vuosi (molemmat ajaa töissä omilla autoilla.) aikaisemmin molemmat autot oli volvo v70 – 02 ja – 03, nykyisin volvo v70 – 11 5-paikkainen ja toisena volkswagen caravelle – 16 9-paikkainen ja kerrankin sopivan tilava 4 lasta+koira.. Ja nämä ois tarkoitus ajaa ns loppuun mutta pakko tai kriisi tuli että uusia autoja pitää saada ja nyt olemme tyytyväisiä! Joten rohkeasti vain vaihtamaan ?

   1. Jonna

    Juu pakko se varmaan johonkin väliin on tehdä! 🙂

    1. Simply clever skoda

     Hah, ette ole! Itse pidän autoon sijoittamista omalla tai velkarahalla huonona vaihtoehtona. Nykyinen autoni kun tuli taloon käytettynä kolmisen vuotta sitten, sanoin että tämä ajetaan loppuun. Pidän autostani, siinä on riittävät ominaisuudet mutta se on kuin renkailla kulkeva kaatopaikka koska en ehdi/jaksa/ei kiinnosta siivota ja lapset asuvat takapenkillä.. noh, jos olisi velkaa kymmeniä tuhansia ja erikoissisusta autossa niin ehkä tulisi toisella lailla huolehdittua. En oikein kehtaa ottaa kuin harvoja tyyppejä kyytiin. Miehen autot ovat vielä kamalampia ja halvempia kun hänellä on niin sotkuinen työ, ei ole järkeä sotkea uutta autoa.

     Mutta, vaikka yritän uskotella ettei autolla ole väliä ja kerrankin mulla on auto jolla on hyvä ajaa niin kyllä on tullut käytyä koeajamassa parempia. Yritän olla lähtemättä tähän turhaan auto on statussymboli-typeröintiin mutta joskus suorastaan vtuttaa kun rivin huonoin ja halvin menopeli on aina se oma. Toisaalta, eipä mulla ole velkaakaan.

  4. Mikko

   jos viittit niin laita sähköpostia niin vois jutella enemmän romuista autoista kokemuksia ;D itellä vanha nissan;D

  5. Muru

   Me ajetaan myös loppuun. Meillä on Grand Voyager, 6 ihmistä, koira ja 2 kania. Ja pieni Citikka, jolla mies ajaa töihin ja lisäksi kuskaa lapsia. En haluaisi olla riippuvainen autosta. Työmatkat kuljen junalla, mutta arkiajoa ja erityisesti lasten harrastuksia sekä mökkimatkoja varten on oltava auto.

   Meille sit joskus ehkä uusi Voyager (Lancia nykyään) tai Suburban.

  Vastaa