• You are currently viewing Pojat tekevät esiintymiskeikoilla itselleen rahaa

  Pojat tekevät esiintymiskeikoilla itselleen rahaa

  Meillä pojat tekevät näyttelijä- ja esiintymiskeikoilla rahaa omalle pankkitililleen ja saavat rahat käyttöön sitten, kun täyttävät 18 vuotta. Me oltiin tänään taas Ollien kanssa kuvauskeikalla Helsingissä. En voi tietenkään kertoa mitä kuvattiin, mutta tämä keikka vaati jo vähän näyttelijän taitoja niin äidiltä, kuin pojaltakin.

  Meidän pojat on tehneet pienestä asti itselleen rahaa erilaisilla kuvauskeikoilla. Pääasiassa tv- ja nettimainoksilla, mutta pojat on tehneet myös leffoja, tv-sarjoja, stillikuvauksia ja jopa juontanut lavalla. Kaikki alkoi siitä, kun meidän esikoinen pyydettiin pienenä yhteen mainokseen mukaan. Ossian oli pienenä hyvin huomiota herättävän näköinen söpöliini, kiharine hiuksineen ja tummanruskeine silmineen. Ihmekös tuo, että hänet haluttiin mainosmaailmaan mukaan.

  Mainoskeikka meni niin hyvin, että se poiki lisää ja lisää. Sitten tuli pikkuveljet perässä. Meidän kuopuksella Olliella kesti kylläkin pitkään kiinnostua kuvauksista, hän on vähän arempi. Vauvana hän oli mukana yhdessä tv-mainoksessa, mikä meni ihan pipariksi. Ollie alkoi huutamaan pää punaisena, kun puomimikki laskeutui hänen yllensä. Lopulta mainokseen etsittiin toinen vauva. Kuitenkin muutamia vuosia sitten myös hän innostui keikkoja tekemään.

  Esiintymiskeikoilla on pokien kanssa käyty ympäri Suomea ja ulkomaillakin. Ne ovat olleet myös kivaa yhdessä tekemistä, jos kuvauskeikalla on tarvittu useampaa meidän perheestä. Ikumuistoisia hetkiä on vietetty kuvauskeikoilla saaressa, laivalla ja jopa ulkomailla. Pojat tykkää keikoista kovasti.

  Pesämunaa aikuisuuteen esiintymiskeikoilla

  Osa vanhemmista pystyy säästämään lapsilleen lapsilisät tilille, meillä tätä mahdollisuutta ei ole ikinä ollut. Kaikki lapsilisät on mennyt käyttöön, eli siihen mihin se on tarkoitettukin. Mitään säästöjä ei ole myöskään pystytty kerryttämään sukulaisten tai muiden avulla.

  Lue myös: Kirje tyttärelleni, jota en koskaan saanut

  Onneksi löydettiin kuitenkin tämä reitti säästää lapsille pesämunaa aikuisuuteen. Palkkarahoja kun olisi ihan älytöntä antaa pojille nyt käyttöön, niillä pojat ostaisivat vain kaikkea turhaa. Me emme myöskään halua käyttää poikien rahoja mihinkään muuhun, vaikka tiedän, että moni kuvauksia kiertävä perhe kerää kuvausrahat esimerkiksi perheen yhteisiin ulkomaanmatkoihin. Me haluamme, että pojat saavat omalla työllään keräämänsä rahat itselleen.

  kuvaus

  Jännä nähdä, että kun pojat saavat rahan 18 vuotta täytettyään, niin mihin se menee. Toivon, että matkustamiseen ja muihin ikimuistoisiin kokemuksiin. Uskon, että rahan saaminen ja sen käyttäminen on erityisen mahtavaa, koska nuori tietää, että on ansainnut jokaisen pennosen itse, omalla työllään. Eikä kyseessä ole mitään vanhempien lahjarahoja. Ehkä rahan käyttökin on tarkempaa, kun tietää tehneensä niiden eteen hommia.

  Lue myös: Päiväkodin päiväunet, lasten painajainen

  Miten teillä muilla on? Säästättekö lapsilisiä tai saako lapsi esimerkiksi isovanhemmilta rahaa säästöön? Vai onko säästäminen lapsille mahdotonta?

  Vastaa