• You are currently viewing Syksyn paras hankinta: Vedenkestävät ja heijastavat hanskat

  Syksyn paras hankinta: Vedenkestävät ja heijastavat hanskat

  Vedenkestävät ja heijastavat hanskat. Kaupallinen yhteistyö: Safer Shop

  En taatusti ole ainoa äiti, joka tuskailee näiden märkien, pimeiden ja koleiden syyspäivien kanssa. Nimenomaan lasten pukeutumisen suhteen. Aamulla, kun lapset lähtevät kouluun, saattaa olla tosi kylmää ja pimeää. Sitten taas päivällä lämpötila nousee ja on valoisaa. Märkää on puolestaan koko ajan.

  Mitä ihmettä tuolla voi pitää päällään?

  Se on ainakin selvä, että heijastimet pitää muistaa! Minä kävin jo ajoissa hankkimassa kaupasta kaikenlaista heijastintarraa, nauhaa ja vaikka mitä, mutta nehän on kaikki tuolla vesikeleissä irtoilleet tai kouluun hävinneet. Heijastiliivit unohtuu aamulla pistää päälle ja käsinauhat on hukassa.

  Päätin sitten, että heijastimien tulee olla pysyvästi kiinni pojissani.

  parhaat kurahanskat

  heijastavat kurahanskat

  Uuden ajan ”kurahanskat”; Vedenkestävät heijastavat hanskat

  No siitä päästäänkin itse aiheeseen. Ensin etsin pojille heijastavia hanskoja ja pipoja, ne nyt edes jollain todennäköisyydellä pysyy matkassa mukana koulupäivän ajan. Mietin myös, että kouluun pyöräilevien poikien asento pyörän päällä on sellainen, että käsissä heijastavat hanskat olisivat täydellinen paikka näkyä autoille.

  Sitten mietin meidän pienintä, joka kävelee kouluun (bussille), mutta lotraa koulumatkalla kaikki vesilätäköt ja ojanpielet. Millaiset hanskat/rukkkaset toimisi hänelle? Tietysti vedenkestävät! Hanskojen tulisi olla myös lämpimät, koska aamuisin pelkät kangashanskat eivät tunnu enää riittävän.

  Törmäsin Safer Shopin uuden ajan ”kurahanskoihin”, jotka heijastaa ja pitävät myös vettä. Ne on myös tosi lämpöiset! Eikä kyse todellakaan ole mistään epämiellyttävistä kurhanskoista, vaikka ne vettä täysin pitävätkin, vaan tyylikkäistä ja mukavista, heijastavista hanskoista. Päätin testata poikien kanssa hanskoja/ rukkasia ja tykästyttiin niihin ikihyviksi.

  Heijastavia hanskoja on saatavilla lapselle sekä aikuiselle, ne lisäävät selvästi turvallisuutta liikkuessa, leikkiessä, ja liikenteessä. Safer Shopin heijastavat hanskat ovat FULLPROOF-tuotteita ja todella laadukkaita.

  Meillä on pojat leikkineet näiden hanskojen kanssa niin kuraleikit, kuin kulkeneet koulumatkatkin. Hanskat ovat pysyneet hyvinä ja sormet kuivina, sekä lämpöisinä. Me testattiin yksi päivä auton kanssa, miten hyvin hanskat heijastaa pimeässä, ja ero on merkittävä aikaisempiin heijastaviin tuotteisiin mitä meillä on ollut. Pojillekin oli loistava opetus nähdä auton valokeilassa se ero, jos lapsi on heijastettu hyvin, tai ei ole heijastettu.

  Safer Shopin nettikaupasta löytyy paljon muutakin heijastavaa. Kuten pipoja, huiveja ja heijastimia.

  heijastavat hanskat

  Safer Shopin tuotteita testissä

  Kommentit

  1. AuroraPo

   Bongasin tämän kirjoituksesi viime keväänä, kun olin jo hankkinut hankat lapsille… ja pettynyt. Päätin säästää hankinnan/kustannuksen tähän syksyyn ja nyt turvatalkoot.fi sivuilla ei ole enää minkäälaista nettikauppaa tai tuotteita varainhankintaan. Nyyh! Ei voi olla totta.

   1. Jonna

    nyt siinä on oikeat linkit.

  Vastaa