• You are currently viewing Kaaosta kaaoksen perään. Nyt vuorossa kylpyhuoneremontti

  Kaaosta kaaoksen perään. Nyt vuorossa kylpyhuoneremontti

  Apua tätä meidän menoa, nyt alkoi projekti: kylpyhuoneremontti. Ihan kun tässä ei riittäisi muutenkin hommaa.

  Minä ilmoittauduin juuri työn ohella opiskelemaan ja Pekka tekee koko ajan kahta työtä, sekä aloitti nyt samaan aikaan meille tämän kylpyhuoneremontin. Juuri sai makuuhuoneen valmiiksi. Pojilla on harrastuksia ja turnauksia joka päivä. Olen niiden kanssa jo ihan pulassa, koska muistettavaa on niin järkyttävästi ihan tässä omassa työssä ja koulussakin. Saati nyt, kun poikien harrastusmenot ovat jääneet nyt yksin mun harteille.

  Mietin, että kuinka monta rautaa voi yhdellä perheellä olla yhtä aikaa tulessa? Ja kauanko me tällaista jaksetaan?

  kylpyhuoneremontti

  Uusi kylpyhuone ja sauna, ehkä jouluksi

  Meillä on tosiaan tämä 80-luvulla rakennettu omakotitalo, minkä Pekka laajensi pari vuotta sitten. Nyt puolet on uutta ja puolet vanhaa. Kylpyhuone ja sauna ovat alkuperäisiä ja niille olisi nyt aika tehdä jotain. Kylpyhuoneremontti oli väistämättä edessä jossain vaiheessa joka tapauksessa.

  Minä olen lähinnä kaivannut isompaa saunaa. Olen kova saunomaan, saunon lähes joka ilta. Meidän koko perhe ei ole mahtunut yhdessä meidän pieneen saunaan. Pekka puolestaan on pitkään toivonut meille tilavampaa kylpyhuonetta, mihin mahtuisi kodinhoitotilatkin samaan. Onhan meillä aikamoista toi pyykkihuolto, joten siinä mielessä ihan järkevä toive.

  Uusi sauna ja kylpyhuone tulevat molemmat joka tapauksessa tarpeeseen.

  Mitään kiirettä hommalla ei ole. Jouluksi olisi kiva saada se valmiiksi, mutta sillä ei ole väliä, minkä vuoden jouluksi. 🙂

  Tietysti suihkuton ja pesukoneeton elämä on taas oma haasteensa, mutta hei, ollaanhan me ilman keittiötäkin pärjätty. Pyykkejä pestään itsepalvelupesulassa ja suihkussa käydään isovanhemmilla, sekä uimahallissa.

  itsepalvelupesula
  Itsepalvelupesulassa pestään nyt pyykit

  Kylpyhuoneremontti ja muut suunnitelmat

  Pekka laajensi nyt ensimmäisenä saunaa Oliverin huoneen suuntaan. Pojan huone on onneksi edelleen ihan hyvän kokoinen. Pohdittiin kuitenkin, että siirtäisikö Oliverin huoneen toista seinää kohti isoa lastenhuonetta. Oscar on esittänyt toiveensa omasta huoneesta ja todennäköisesi Ollie jäisi sitten yksin isoon leikkihuoneeseen. Se on turhan iso huone yhdelle. Yksi vaihtoehto on tehdä yksi huone lisää, joko työhuoneeksi tai vaatehuoneeksi.

  Meillä on tähän asti ollut pupuille oma huone, koska ne oli niin arkoja, että viihtyivät paremmin omassa turvassa. Halusimme kuitenkin, että saavat liikkua vapaasti, eivätkä ole missään häkissä teljettynä. Kanihan ei edes ole mikään häkkieläin.

  Meidän toinen pupu kuitenkin kuoli viikonloppuna ja tämä muuttaa vähän asetelmaa. Pupuilla olisi hyvä olla lajitoveri, nyt toinen pupu jäi kuitenkin yksin. Emme taida ottaa sille kaveria, koska ajatuksena olisi luopua pupuista sitten kun tämä toinenkin vaipuu ikiuneen. Puput ovat aika työläitä ja sotkevat kovasti, joten mieluusti päättäisimme oman pupuelämämme siihen, kun Bean aika jättää. Ei siis kaveria, joten meidän pitää viettää tämä yksin olevan pupun kanssa enemmän nyt aikaa, ehkä se siitä nyt kesyyntyykin paremmin.

  Oscar ilmaisikin innostuksensa muuttaa Bea-pupun kanssa samaan huoneeseen. Näin Oscar saisi oman huoneen ja pupu saisi kaivattua seuraa. Tämä on ehkä sitten seuraava etappi kylpyhuoneen ja saunan jälkeen, sillä huone on pupujen jäljiltä kamalassa kunnossa. Listoja on järsitty, tapetteja syöty ja lattialle pissailu on pilannut lattian. Kaikki pinnat pitää uusia.

  No mutta suunnitelmia on hyvä olla, ettei käy tylsäksi!

  Sanokaa nyt, että jollain toisellakin on koko ajan sata asiaa meneillään???

  Vastaa