• You are currently viewing Kynnet kuntoon! Kynsisieni ja muut omituisuudet pois kätevästi

  Kynnet kuntoon! Kynsisieni ja muut omituisuudet pois kätevästi

  Kynsisieni pois. Kaupallinen yhteistyö: Tenslaite

  Mä olen aika luonnonlapsi, mitä tulee ulkonäköön (ja luonteeseenikin). Tykkään olla juuri sitä mitä olen, enkä halua olla jotain muuta. Nyt olen kuitenkin ottanut ensimmäistä kertaa ikinä elämääni mukaan myös turhamaisia juttuja, kuten geelikynsilakat.

  Aloin kesällä säännöllisesti käymään laittamassa geelilakat kynsiini, koska kynteni lohkeilivat koko ajan ja eivät oikein muutenkaan kasvaneet vahvana. Olen myös hyvin laiska laittamaan kynsilakkaa. Jos laitan lakkaa, niin se roikkuu mukana kynsissä, puoliksi tippuneena, kuukausi tolkulla. Geelilakkaus on ollut aikamoinen pelastus mulle, nyt kynnet on nätit koko ajan. Ja vau miten pitkäksi mun omat kynnet on kasvaneet.

  Samalla kun aloin kiinnittämään käsien kynsiini huomiota, niin päätin vihdoin koittaa tehdä jotain myös isovarpaassani komeilevalle tummalle läntille. En todellakaan tiedä mikä se on, mutta halusin kokeilla pääsisikö siitä jollain konstilla kokonaan eroon. Se on ollut siinä jo useita vuosia. Jos pidän käsien kynsistä huolta, niin miksi en samalla varpaiden?

  Kynsisieni pois Nailit-laitteen avulla

  Näin netissä Nailitin mainoksen ja päätin, että sillä kokeilen ensimmäisenä poistaa mustan värin kynnestäni. Nailit-laitteen avulla pääsee nimittäin pysyvästi eroon sormien ja varpaiden kynsisienen näkyvistä haitoista.

  Nailit on tarkoitettu kynsisieneen ja sen turvalliseen poistamiseen. Omalla kohdallani minulla ei ollut hajuakaan, että mikä tuo varpaankynnessä mukana roikkuva tumma läiskä oli, mutta halusin kuitenkin kokeilla laitetta.

  Nailit on laserlaite, jolla voi hoitaa kynsisienien näkyviä haittoja kotona. Laserhoitoa pidetään yhtenä tehokkaimmista tavoista hoitaa kynsisienen näkyviä haittoja. Laitteen käyttö on kivutonta eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Laitteen hoito perustuu infrapuna- ja sinivalosäteilyn yhdistelmään.

  Lue myös: Nainen, kasvata sinä karvoja, minä en halua

  Oon käyttänyt Nailit-laitetta kotona 7 minuutin ajan tummuneelle kynnelle, joka päivä. Laite mittaa ajan automaattisesti. Kynsien ulkonäön näkyvän paranemisen arvioidaan kestävän 3–6 kuukautta, kun laitetta käytetään päivittäin. Tehokkuus voi kuitenkin vaihdella eri yksilöiden välillä.

  Nailit-laitettaa on helppo käyttää, se ladataan normaalisti USB:in kautta ja laitetaan kätevästi hoidettavan varpaan ympärille. Sitten onkin vapaa 7 minuuttia tekemään mitä lystää, kunhan laite pysyy matkassa mukana.

  kynsisieni

  NAILIT- LAITTEEN TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

  • Parantaa kynsisienestä kärsivien kynsien ulkonäköä
  •  Infrapuna- ja sinivalotekniikan avulla kynnet puhdistuvat turvallisesti ja tehokkaasti
  •  Ei lääkkeitä tai voiteita
  •  Ei kipua tai sivuvaikutuksia
  •  7 minuutin hoitokäsittely päivittäin
  •  Saranarakenne takaa miellyttävän hoidon kaiken kokoisille sormille ja varpaille
  •  USB:n avulla ladattava akku
  •  CE-hyväksytty

  kynsisieni

  Tumma läikkä haalistui varpaankynnestä

  Olen käyttänyt Nailit laitetta nyt ainakin kuukauden ja tumma läikkä varpaankynnessä on selvästi lähtenyt haalistumaan. Jes! En edelleenkään tiedä mikä se läiskä oli, mutta ihanaa päästä siitä eroon! Ensi kesänä mulla on niin nätit varpaankynnet.

  Lue myös: Lantionpohjalihakset kuntoon tai jopa tiukaksi

  Mikä mahtavinta, Nailit laite on minulla käytössä juuri eikä melkein oikeaan aikaan.

  Sain todennäköisesti yhdestä Helsinkiläisestä kynsiliikkeestä geelilakan vaihdon yhteydessä kynsisienen peukaloiden kynsiin, sillä kun kävin toisessa liikkeessä viimeksi vaihtamassa geelilakat, niin peukaloiden kynnet olivat kauttaaltaan keltaiset. Ensin luulin, että olen kuorinut mandariinia tai jotain, mutta kun kynsiä katsoi tarkemmin, niin ne eivät näyttäneet yhtään terveiltä.

  No oli se kynsisieni tai ei, niin Nailit laitetta voin niihin koittaa kuitenkin turvallisesti. Mahtavaa, että minulla on tämä laite täällä kotona jo valmiina ja voin saman tien alkaa hoitamaan peukaloiden kynsiä terveiksi. Tänään laitoin molempiin peukaloihin ensimmäiset 7 minuutin hoidot. Toivottavasti vaikutus alkaa näkymään nopeasti.

  Tutustu Nailit-laitteeseen lisää

  nail kokemuksia
  Vasemman jalan isovarpaasta näkee muutoksen. Sori ällöt varvaskuvat 🙂

  Vastaa