• You are currently viewing Miten saada lapsi rauhoittumaan

  Miten saada lapsi rauhoittumaan

  Kaupallisessa yhteistyössä Lelutivoli❤

  Miten saada lapsi rauhoittumaan? Veikkaanpa, että tämä kysymys on tapetilla melkoisen monissa suomalaiskodeissa ihan päivittäin. Erityisen usein keskusteluissa vilahtavat ongelmat nukkumaanmenon ja iltarauhoittumisen suhteen – lapsi käy kierroksilla päivästä, eikä mikään tunnu auttavan.

  Ainakin meidän perheessä tämä on tuttua. Tällä hetkellä nukahtaminen on ehdottomasti kaikkein vaikeinta meidän 8-vuotiaalle vauhtiveikolle. Omien sanojensa mukaan “päässä pyörii liikaa ajatuksia”, jotka ilmeisesti sitten saavat laulamaan, seisomaan sängyssä käsillään jne. Ja hei, meillä ei ole joka päivä peliaikaa, eikä sitä ole varsinkaan iltaisin. Rutiinitkin ovat tarkat, ja aloin oikeasti vaipumaan jo epätoivoon, sillä illan tullen omatkin pojot alkavat olla vähissä.

  Muutama viikko sitten saimme Lelutivolilta testiin Aaltoprojektorin.

  En muutenkaan halua puffata tuotteita joiden takana en voi seistä, mutta tämän takana seison erityisen vankasti – pitäen projektoristani kiinni. Aaltoprojektoria voi toki käyttää myös tunnelman luomiseen, mutta meillä kauniit valoaallot toimivat ehdottomasti rauhoittajina.

  Projektoria on hirmuisen helppo käyttää.
  Mukana tulee myös kaukosäädin, josta noudattaa samaa simppeliä linjaa itse projektorin kanssa.

  Aaltoprojektori teki merkittävän muutoksen meidän kakkosluokkalaisen iltavilleihin jo heti ensimmäisenä iltana, ja sama kaava on toistunut ihan joka ilta tuon jälkeen. Projektorin kanssa ei tarvinnut säätää mitään ylimääräistä: tuote pois paketista, patterit säätimeen ja töpseli seinään, jonka jälkeen projektori oli käyttövalmis.

  Tässä mallissa on 7 eri valo-ohjelmaa joista mielestäni viisi on tyynnyttäviä ja rauhoittavia, olen itsekin useana iltana maannut lastenhuoneen lattialla tuijottelemassa kattoa. Kaksi jäljelle jäävää, sinipunainen pyörivä ohjelma sekä nopeilla välähdyksillä varustettu disco-ohjelma sopivat taas vauhdikkaampaan menoon, eli projektoria tulee käytettyä kyllä päivälläkin.

  Ääniohjelmia laitteesta löytyy neljä: metsän huminaa, meren kohinaa, lintujen laulua tai luonnon ääniä. Projektorin saa kytkettyä myös puhelimeen jolloin se toimii kaiuttimena, eli muutamana iltana olemme aaltojen soljuessa kuunnelleet äänikirjaa iltasatuna.

  M  A H T A V A A.

  Ainoa mikä harmittaa, on se etten ole saanut tällaista käsiini jo vuosia sitten. Meidän kaikki pojat ja jokainen heidän kavereistaan ovat aivan ihastuneita tähän, on jotenkin hirmuisen liikuttavaa huomata miten “isotkin” lapset uppoavat aaltojen lumoihin.

  Jos säkin valut iltaisin sen kysymyksen äärellä että miten saada lapsi rauhoittumaan, haluat rauhoittaa itsesi tai luoda tunnelmaa kotiin, niin aaltoprojektorin ehtii nappaamaan Lelutivolista vielä vaikkapa joululahjapakettiin!

   

   

  Vastaa