• You are currently viewing Mun TOP 3 arjessa jaksamiseen

  Mun TOP 3 arjessa jaksamiseen

  Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *merkillä. Tuntuuko susta, että ehdit huolehtia omasta hyvinvoinnista riittävästi? Mikä sitten on riittävästi, on todella yksilöllistä, mutta itse arjessa jaksamisen kannalta pidän riittävää unensaantia yhtenä tärkeimmistä, niin itselläni kuin lapsillakin.

  Huonosti nukutun yön jälkeen väsymys voimistuu, keskittymiskyky huononee, tarkkaavuus heikkenee, huomiokyky kaventuu, muistaminen vaikeutuu ja reaktionopeudet hidastuvat.

  En ole ikinä ollut mikään yökukkuja ja valvon todella harvoin yli puoleen yöhön. 😀 Toki silloin kun pojat olivat pieniä, katkonaisia öitä oli paljon, mutta nyt kun pojat ovat jo isompia, otan taas kaiken ilon irti hyvistä yöunista. Kun saan riittävästi unta, mun keho toimii paremmin. Aineenvaihdunta pysyy tasapainossa, vastustuskyky korkealla eivätkä stressitasotkaan pääse nousemaan niin herkästi.

  ARJESSA JAKSAMISEN TOP 3 – UNI / RAVINTO / TREENI

  Toinen tärkeä osa-alue on ravinto. Mullakin on ollut kausia, kun oon syönyt epäterveellisesti ja todella epäsäännöllisesti. Kuvitellut, että vähäinen ravinto olisi muka jotenkin hyväksi. Olen myös vuosien aikana kokeillut jos jonkinnäköisiä diettejä ja todennut, että esimerkiksi vähähiilihydraattinen dietti ei sovi mulle. En siis välttele hiilareita, mutta esimerkiksi sokeria sisältäviä tuotteita, eli minun tapauksessani karkkia, jota en pysty vastustamaan, pyrin syömään vain viikonloppuisin.  Tämä osittain ärtyvää suoltani hoitaakseni. Karkki kun tekee jos jonkinnäköisiä kommervenkkejä mun suolistolle!


  Top kolmoseen yltää myös liikunta, joka on loistavaa vastapainoa istumatyölle ja jota nykyään teen todella fiilispohjalta. Välillä mulla on kausia kun käyn monta kertaa viikossa aamuisin juoksemassa tai kuten nyt viime kuukausina, olen lähinnä tehnyt vain lyhyitä ja nopeita HIIT-tyyppisiä kehonpainotreenejä. Tästä päästäänkin aasinsiltaa pitkin mun lemppari treenivaatemerkkiin *ICIW  jolla on nyt viikonlopun ajan huikeita BLACK FRIDAY alennuksia jopa 70 % alennuksin!

  Treenien lisäksi käytän esimerkiksi näitä ICIW korkeavyötäröisiä housuja myös arjessa. Nämä ovat kuin toinen iho. Eivät purista ja mikä parasta, eivät myöskään valu! 😀 Ostoksille *tästä

   

   

   

   

   

  Vastaa