• You are currently viewing Lahja Pipsa Possu fanille?

  Lahja Pipsa Possu fanille?

  Kaupallisessa yhteistyössä Lasten24.fi- verkkokauppa

  Lahja Pipsa Possu fanille?

  Miten olisi lahja Pipsa Possu fanille? Ei ole muuten ihan helppoa löytää.

  Pienenä kertauksena: rakastan joulua, paljon. Joulu on niin ihana valon, ilon ja yhdessäolon juhla. Rakastan myös ostaa lahjoja. En halua sortua yltiöpäisiin kasoihin, vaan överin hukuttamisen haluan muistaa mun rakkaita – niin lapsia kuin aikuisiakin – jollain sellaisella, josta he todella tykkäävät. Muina kriteereinäni on ollut ostaa tuotteet suomalaisilta kauppiailta ja suomalaisilta jälleenmyyjiltä.

  Meidän ihana kolmevuotias kummityttö on todellinen Pipsa Possu-fani. Hän on riemuissaan aivan kaikesta, mikä liippaakaan Pipsa Possuun – vaatteet, lelut, askartelutarvikkeet, pelit ja pehmolelut. Itseäni Pipsa Possu-fanitus jotenkin ilahduttaa, sillä en lämpeä likimainkaan kaikille lasten leluvillityksille. Eihän sillä tietenkään ole väliäkään mistä itse tykkään, mutta Pipsa Possu on näin aikuisenkin silmin katsottuna kokonaisuudessaan hurmaava ja ihastuttava konsepti.

  Kiteytettynä siis tuotteet pohjautuvat englantilaiseen piirrossarjaan, joka päätähtenä on hitusen pompotteluun taipuvainen, viisivuotias Pipsa Possu. Pipsa lisäksi kuvioissa häärivät hänen pikkuveljensä Jyri, Isä Possun sekä Äiti Possu. Sarja on visuaalisesti miellyttävä, lapsille kaikilta osin sopiva ja sisältää paikoitellen opettavaisia elementtejä.

  Lienee siis sanomattakin selvää, että olen hirveän mielelläni tukenut tämän pikkuneidin fanitusta ja ostellut hänelle näitä Pipsa Possu aiheisia tuotteita.

  Siinäpä luulisikin, että olisi yksinkertaista ja mukavaa lähteä ostamaan lahjaa tälle pikkupimulle, vaan eipä ole. Korona on tuonut melko mielenkiintoisen lieveilmiön tälle joululle, nimittäin paikoitellen todella rajunakin esiintyvän tuotepulan. Tavarat eivät kulje aivan entiseen malliin, ja moni jää ilman etenkin tämän joulun hittituotteiksi povattuja paketteja.

  Itse löysin todellisen Pipsa Possu-fanin taivaan Lasten24-verkkokaupasta, ja siinä vaiheessahan ongelma kääntyi nurinkuriseksi. Heillä on nimittäin hurjan hyvä valikoima tämän aihepiirin tuotteita, ja itsehän olisin voinut ostaa vaikka kaikki. Lopulta päädyin viihdyttävältä vaikuttavaan Pipsa Possu-peliin sekä pehmoiseen Pipsa Possu-pyyheliinaan.

  Joululahjojen tilaaminen Lasten24-verkkokaupasta on laajan ja laadukkaan tuotevalikoiman lisäksi erityisen miellyttävää myös siksi, ettei näinä epävarmoina aikoina tarvitse hirveästi lähteä kauppoihin pyörimään. Verkkokaupan tuotteet vastaavat kuvausta jetsulleen, tilauksen tekeminen on helppoa ja paketti saapuu haluamaasi noutopisteeseen suit sait sukkelaan.

  Näppärää, eikös?

   

   

  Vastaa