• You are currently viewing LeukaRentoutin kokemuksia – hierontalaite vailla vertaa

  LeukaRentoutin kokemuksia – hierontalaite vailla vertaa

  LeukaRentoutin kokemuksia. Kaupallinen yhteistyö: Kipukauppa

  Miltä kuulostaisi, purentalihasten, kaulan lihasten, sekä päänahan hierontalaite? No hyvältähän se kuulostaa ja se on myös täyttä totta! Se tuntuu myös hyvälle!

  Kyllä minäkin oon istunut jos jonkinlaisessa hierontatuolissa elämäni aikana, mutta eihän niissä ikinä ole ollut mitään pään, saatika leuan tai kaulan hierontaominaisuutta. Sellaista oon kuitenkin kaivannut, koska päänahan hieronta nyt vaan on ihanaa! Joskus oon varannut kampaajaltakin ajan vain siksi, että saan päänahan hiplausta pesupaikalla.

  Ja nyt meillä on kotona ihka oikea hierontalaite, jolla saan hierottua päätäni vaikka joka päivä. Harmi vaan, että pojatkin on niin intona tästä, että meillä on tällä hetkellä varauslista LeukaRentouttimeen. Ehkä ostan pukinkonttiin muutaman ylimääräisen tai jokaiselle oman.

  Rentoutua

  LeukaRentoutin tuntuu ihan oikealta hierojalta

  Poikien Äitien ja Kipukaupan yhteistyö on poikinut minulle mahdollisuuden kokeilla jos jonkinlaista rentouttavaa ja kipua vähentävää laitetta. Suosikkini on tähän asti ollut Niskakeinu, jonka käytöstä on tullut jo  jokapäiväinen tapa. Nyt voi kuitenkin olla, että LeukaRentoutin menee ohi suosikkilistallani.

  LeukaRentoutin on suunniteltu nerokkaasti, siinä on lateksista valmistettu hierontanystyrät, jotka pyörivät ja painavat, saaden hieronnan tuntumaan siltä, kuin ne tarttuisivat sormien tapaan hierottavaan alueeseen. Aivan loistavan tuntuista.

  Vaikka aluksi innostuin hieromaan laitteella erityisesti päänahkaani, niin kokeiltuani sitä ensimmäistä kertaa leuan purentalihaksiin, jäin koukkuun. Jostain syystä leuan purentalihakset ovat minulla tosi jäykät, sen huomaa nimenomaan nukkumaan mennessä. Tuntuu, että leuat eivät rentoudu, ne jotenkin vetää ikävästi taakse ja rentoutuminen ja nukahtaminen on vaikeaa.

  Olen nyt hieronut LeukaRentouttajalla leukoja ja niskaa illalla ennen nukkumaan menoa ja se on auttanut minua rentoutumaan. LeukaRentouttajassa on ladattava akku, joten sen voi kätevästi ottaa mukaan illalla yöpöydälle tai vaikka lomareissulle.

  Meillä pojat hierovat LeukaRentouttimella mun päänahkaa illalla televisiota katsellessa ja tietysti minä sitten vastavuoroisesti heidän. Ennen kutiteltiin selkää, nyt hierotaan päänahkaa.

  LeukaRentoutin

  LeukaRentoutin

  LeukaRentoutin pukinkonttiin

  Jos sulla tai läheiselläsi on yöllä leukojen naksuttelua tai hampaiden puremista, niin LeukaRentoutin auttaa myös siihen. Tiesitkö, että jatkuva lihasten jännittäminen hidastaa lihasten aineenvaihduntaa ja vähentää lihaksen luonnollista liikelaajuutta, nämä voivat aiheuttaa ikäviä kireyksiä ja kipuja.

  Leukarentouttimen avulla tehtävällä hieronnalla voit tehostaa aineenvaihduntaasi sekä rentouttaa kireitä kaulalihaksia sekä purentalihaksia, kätevästi kotona. LeukaRentoutin on aika kiva lahjaidea esimerkiksi pukinkonttiin. Mutta varoitan, että siitä tulee todennäköisesti kotona kiistaa, että kuka sitä saa ensimmäisenä käyttää.

  TUTUSTU LEUKARENTOUTTAJAAN

  Leukarentouttimelle ilmainen Postipaketti toimitus, koodilla: POIKIENÄIDIT-LR

  Kommentit

  1. Juulia

   Entä noi kahvikuppikuvan säärystimet tms, mistä noi ihanuudet on?

   1. Jonna

    ne on sukat. 🙂 ja cittarista.

  Vastaa