• You are currently viewing Eteinen järjestykseen!

  Eteinen järjestykseen!

  Kaupallinen yhteistyö Elfa. Elokuussa kirjoitin, että tavoitteenani on saada eteinen järjestykseen. Silloin pähkäilin perheemme kenkäsäilytystä sen hetkisen säilytyskalusteen käydessä turhan pieneksi viisihenkisen perheen tarpeisiin.

  LAPSIPERHEEN ETEINEN

  Mietittiin pitkään mikä olisi toimivin ja järkevin ratkaisu meidän perheelle ja tultiin tulokseen, että Elfa säilytyskokonaisuudella saadaan tila koko seinän mitalta hyötykäyttöön. Kiskot kiinnitetään seinään, mutta siihen yhdistettävien hyllyjen, korien yms. paikkaa on helppo muuttaa, jos tilanne sen vaatii. Näppärä ratkaisu, kun lapset kasvavat ja perheen tarpeet muuttuvat.  Ennen kuin mietit, missä on kaikki takit ja muut ulkovaatteet, niin ne ovat eteisen toisessa päädyssä. Sillä puolen tilanne olikin jo niin sanotusti hallinnassa, eikä muutoksia tarvittu. Kenkiä varten valittiin kaksi erilaista ratkaisua. Perinteisten lankahyllyjen lisäksi valittiin vielä alatasolle ulosvedettävät Mesh kenkähyllyt, jotka on helppo imuroida puhtaaksi sitä mukaan kun kuraa ja likaa sinne kertyy.

  DECOR LAATIKKOPÄÄTY KÄTKEE TAAKSEEN NE RÄIKEIMMÄT ASUSTEET

  Lapsiperheessä kun on jos jonkin väristä pipoa ja hanskaa, niin halusin ne piiloon. Perus ulosvedettävään lankakoriin kiinnitettävä Decor laatikkopääty tekee tilasta rauhallisemman kun ihan jokainen räikeä asuste ei hyppää silmille. En kuitenkaan halunnut laatikkopäätyjä ylös asti, jotta tietty keveys eteisessä säilyisi, joten ylemmät ulosvedettävät korit ovat meshkoreja ilman laatikkopäätyjä.

  VAALEAT PINNAT RAUHOITTAVAT

  Vaikka kotiimme onkin viime aikoina hiipinyt tummaa puuta ja olohuoneessa onkin hallitsevana sisustuselementtinä alkuperäinen, 60 vuotta vanha raakalauta, haluan pitää eteisen ja keittiön pinnat vaaleina. Nämä tilat kun harvoin ovat lapsiperheessä järjestyksessä, niin vaaleilla pinnoilla pystyn sentään hivenen hallitsemaan kaaosta. 😉 Tai niin ainakin yritän. 😀 Lisää meidän kodin sisustuksesta löydät instagram tililtäni @sariannapesola

  Millainen kenkien ja asusteiden säilytyskaluste tässä oli aiemmin? Löydät ennen kuvan kun kurkkaat: Lapsiperheen toimiva eteinen

  Vastaa